Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.633
Поени од реакции
1.203
Ako tepaat sega moive so sampdoria doma sto bi trebalo posle onakva pobeda vo Bergamo, najbitnite utakmici vo sezonata ni se na 6 januari na San Siro so Milan pa vednas posle toa Juve gostuva vo Rim. Dokolku ne izgubat niedna od tie dve utakmici ke bide super. Tammy i Zaniolo kako spic i poluspic e mnogu podobro odkolku kako Zaniolo na desno krilo.
Prvo tepajte dve utakmici po red,pa dojdi da praime muabet.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе победат две со ред против отепани екипи и готово се доближваме до врвот :icon_lol: ....долга е нивата за орање...уште 18 утакмици се во игра(со оглед дека Саленнитраратнитатар ќе ја бркаат), и тука влијаат повреди, корона ти реков ми рече...

Како што го видов распоредот на Интер до 30-то коло ако бидат први тогаш то е то...отворен пат имаат последните 7-8 утакмици.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Земајќи предвид дека само 6 екипи имаат дадено помалку голови од Јуве и со 2 има исто дадено, тогаш ова 5то место и не изгледа така лошо, со 4 бодови зад Аталанта.

Дури ако ја видиме и играта каква беше, тогаш изгледа како резултат над можностите.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Земајќи предвид дека само 6 екипи имаат дадено помалку голови од Јуве и со 2 има исто дадено, тогаш ова 5то место и не изгледа така лошо, со 4 бодови зад Аталанта.

Дури ако ја видиме и играта каква беше, тогаш изгледа како резултат над можностите.
Побитно е што не примаат многу.
Само две имаат примено помалце голови од Јуве.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ќе победат две со ред против отепани екипи и готово се доближваме до врвот :icon_lol: ....долга е нивата за орање...уште 18 утакмици се во игра(со оглед дека Саленнитраратнитатар ќе ја бркаат), и тука влијаат повреди, корона ти реков ми рече...

Како што го видов распоредот на Интер до 30-то коло ако бидат први тогаш то е то...отворен пат имаат последните 7-8 утакмици.
Nigde ne spomnav za vrvot.. muabetot mi e deka i vakov mrtov juve golemi se sansite da obezbedi LS.. a realno inter ke osvoi osven ako milan ili napoli ne se povampirat ama tesko..

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Мала утеха и fun fact : Последниве години, никогаш есенскиот шампион не бил истата екипа со сезонскиот шампион.
НЕМА УТЕХА.
Fun Fact: Кога ИНТЕР бил есенски шампион(последните 4 пати) на крајот освоил и титула.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
Fun Fact: Кога ИНТЕР бил есенски шампион(последните 4 пати) на крајот освоил и титула.
Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у Декември :tvg:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у Декември :tvg:
Тој мислеше пред паузата, а тогаш се погоди на пауза да одат со 17 изиграни кола.
Линк му пратив каде што после 19то коло пишуваше дека Наполи е „прогласен“ за есенски/зимски првак и пак не му се веруваше :pos:

И експерт за граматика изиграваше џонтрата со стариот профил, сега добро е што се држи до она малку што го знае :icon_lol:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.465
Поени од реакции
7.791
Ќе правиме една полусезонска ретроспектива?

Ослабениот Интер кој ќе се бореше за излез во ЛЕ успеа за малку да му избега на евидентно појачаниот фаворит (според сите но не и Тролејбус) Јувентус со магот Алегри (е сеа да видите што е тренер а не Пирло) плус Локатели и заминувањето на Роналдо кој само ја кочеше моќната локомотива наречена Старата Дама...

Имено од ланската полусезона Интер освои плус 5 бода, Јувентус минус 2 и Милан минус 1 (што е огромен успех за нив знаејќи дека без пари им замина убедливо најдобриот играч во тимот Хакан).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom