Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.508
- Поени од реакции
- 28.985
Мала утеха и fun fact : Последниве години, никогаш есенскиот шампион не бил истата екипа со сезонскиот шампион.
Prvo tepajte dve utakmici po red,pa dojdi da praime muabet.Ako tepaat sega moive so sampdoria doma sto bi trebalo posle onakva pobeda vo Bergamo, najbitnite utakmici vo sezonata ni se na 6 januari na San Siro so Milan pa vednas posle toa Juve gostuva vo Rim. Dokolku ne izgubat niedna od tie dve utakmici ke bide super. Tammy i Zaniolo kako spic i poluspic e mnogu podobro odkolku kako Zaniolo na desno krilo.
Побитно е што не примаат многу.Земајќи предвид дека само 6 екипи имаат дадено помалку голови од Јуве и со 2 има исто дадено, тогаш ова 5то место и не изгледа така лошо, со 4 бодови зад Аталанта.
Дури ако ја видиме и играта каква беше, тогаш изгледа како резултат над можностите.
Nigde ne spomnav za vrvot.. muabetot mi e deka i vakov mrtov juve golemi se sansite da obezbedi LS.. a realno inter ke osvoi osven ako milan ili napoli ne se povampirat ama tesko..Ќе победат две со ред против отепани екипи и готово се доближваме до врвот....долга е нивата за орање...уште 18 утакмици се во игра(со оглед дека Саленнитраратнитатар ќе ја бркаат), и тука влијаат повреди, корона ти реков ми рече...
Како што го видов распоредот на Интер до 30-то коло ако бидат први тогаш то е то...отворен пат имаат последните 7-8 утакмици.
Исто како вие од СпецијаBitno vie go jadevte nemien![]()
НЕМА УТЕХА.Мала утеха и fun fact : Последниве години, никогаш есенскиот шампион не бил истата екипа со сезонскиот шампион.
Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у ДекемвриFun Fact: Кога ИНТЕР бил есенски шампион(последните 4 пати) на крајот освоил и титула.
Тој мислеше пред паузата, а тогаш се погоди на пауза да одат со 17 изиграни кола.Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у Декември![]()
Одлично, следни Виола, Аталанта и Лацио дај божеБанкротираше и Катанија, исто како и Палермо.