Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби заради чорапите и сака да си идеЗошто чорапиве![]()
Па не би рекол, Лацио постигна 2 гола од контра, останатото време Рома ја имаше топката. Стативата на Заниоло и после тоа кога не ја закачи убаво, 7 корнери имаа, шутот на Веретут од 20м, ЕлШа имаше добро проигрување со Абрахам кога слабо ја шутна топката од изгледна позиција. Посебно вториот гол на Лацио беше trash, имаше елементи за пенал од тоа првично што го видов, овие истрчаа контра и дадоа гол. Ќе видиме во второ како ќе биде, сега за сега одличен фудбал, доста отворено..Не постои Рома во првово полувреме, секоја чест за Сари, го потопи Мурињо.
Беше, имаше контакт ама глупо е ова, немаше никаква намера Акпро, не идеше ни на дуел ни на фаул, едноставно тука беше и Заниоло се закачи од него.Тууу како му се удри од глава потегов на Сари со Луис Алберто, сместа пенал направи истиот играч што влезе место Луис. Е сеа дали беше пенал ...
Не знам зашто главниот не глеаше, дискутабилно у најмала рака.
Беше, имаше контакт ама глупо е ова, немаше никаква намера Акпро, не идеше ни на дуел ни на фаул, едноставно тука беше и Заниоло се закачи од него.
Па таму е бе, Заниоло идеше на шут и се поткачи од на Акпро коленото.Со тело? Јас гледав цело време во нозете, мислев таму да не е стартот.
Па таму е бе, Заниоло идеше на шут и се поткачи од на Акпро коленото.
Тимот за кој што навиваш најубаво. HhhhТреба да менувам нешто, телевизор или очи.![]()