Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.045
- Поени од реакции
- 90.722
Им поклонија два гола. Изгледа ќе мораат меѓу себе да завршат работа.
Педерска работа...башка оној што згреши за вториот гол Пабло Мари, да ти ебам педерското име.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им поклонија два гола. Изгледа ќе мораат меѓу себе да завршат работа.
I ko za belja sea ke kiksnat so Monza, Berluskoni ke ja namesti..

Лукаку какво дрво е станат ова не е ни смешно веќе.

Дека не заслужи Интер да тепа тоа нема збор зашо играа ко путиња у второ, ама да ми се објасни зашо судијата го поништи голот на Ачерби за 1-3? Од кого виде фаул бе теле едно глупаво? Што е најтрагично не можеше да гледа ВАР зашо прво свирна фаул па падна голот, ебате тоа кромањонецот.
Zatoa sto ja namestija.. Vi kazav uste pred nekolku dena..Дека не заслужи Интер да тепа тоа нема збор зашо играа ко путиња у второ, ама да ми се објасни зашо судијата го поништи голот на Ачерби за 1-3? Од кого виде фаул бе теле едно глупаво? Што е најтрагично не можеше да гледа ВАР зашо прво свирна фаул па падна голот, ебате тоа кромањонецот.
Не зезај тоа ако е пенал тогаш не знам што е. Да му ебам мајката секако.Не беше фаул, во тој период судијата направи неколку грешки. Се гледаше дека носеше алиби одлуки. Но, во прво можеше да суди и пенал за Монца, таков доби Интер против Милан.