Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеше да го свирне бе, да беше топката уште малце поблиску до играчот на Монца чист пенал. Посмешни пенали се свиреле.

Тоа за голот на Ачерби свирна фаул од Гаљардини. Такви дуели има при секој прекин, овој едвај чекаше да свирне.

На крај краева ништо не го пере овој срам од Интер. Вака титула ни у индиско првенство не се освојува.

На страна сеир, бев убеден дека Интер ќе ги згази. Без претерување, ова ми е еден од најнеочекуваните резултати оваа сезона.

На страна сеир, бев убеден дека Интер ќе ги згази. Без претерување, ова ми е еден од најнеочекуваните резултати оваа сезона.
Klasicna mestajka, na kraj imase monza i dve sansi za da tepa i celosen presvrt 50 kvota (dva u kec) ... Igra za kladilnici . Cel svet ja imase inter 2ka

Klasicna mestajka, na kraj imase monza i dve sansi za da tepa i celosen presvrt 50 kvota (dva u kec) ... Igra za kladilnici . Cel svet ja imase inter 2ka
Молотов коктел би ти напикал у уста и со јаже за врзување бродови би ти ја затворил устата ради муабетиве што ги праиш. Не кур се понашај ко даунов синдром да имаш ти ебам тоа мртвиот.

Молотов коктел би ти напикал у уста и со јаже за врзување бродови би ти ја затворил устата ради муабетиве што ги праиш. Не кур се понашај ко даунов синдром да имаш ти ебам тоа мртвиот.
Sto sakas pravi, ednostavno toa e realnosta.. go isisavte nacisto.. monza vi igrase tika taka..

Прво му го донесоа првиот пораз на Наполи сезонава и му овозможија на Јувентус да се приближи до првото место, а денес изгубија бодови за уште повеќе да заостнат во однос на Јуве. :icon_lol:

Шала на страна, Монца се јаки и очекував рутинска победа.
Интер треба да се среќни со бодот кој ќе им вреди како 6 во борбата за 5то место

Прво му го донесоа првиот пораз на Наполи сезонава и му овозможија на Јувентус да се приближи до првото место, а денес изгубија бодови за уште повеќе да заостнат во однос на Јуве. :icon_lol:

Шала на страна, Монца се јаки и очекував рутинска победа.
Интер треба да се среќни со бодот кој ќе им вреди како 6 во борбата за 5то место

:pos:

Мене уште ме болат очите од мечот Јуве - Удине, па мораа гол на крај да дадат, полош меч у живот немам гледано. Монца - Интер за едно 10000000 пати подобар меч, и секако крајот врв :uzi:

Како е ова пенал за Фиорентина? Играчов на Сасуоло прв стигна до топка и овој го напуца у рака. Патем, топката по ударот одеше у спротивен правец од голот. :pos:

Тоа е трагедијата на варот и модерниот фудбал. Новата тактика е влези во 16 и пробај да погодиш некој одбранбен играч во раката. Срамен пенал, против духот и смислата на фудбалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom