^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.763
- Поени од реакции
- 8.023
Фановите на шинтер у моментот:
Арсенал има 6 бода баремИталијанскиот Арсенал
Дали тебе сега ти е појасно зошто ти реков пред еден месец дека за топ 4 ќе се борите во Сериа А и прашање дали и тоа ќе успеете? Ти тоа го сфати како провокација или мајтап (а немам воопшто никаква потреба да зборам од инает за Јувентус)Фановите на шинтер у моментот:
Ajde ajde imame trenjer zaguben shto e po terk na vas sinterasive, koj prva izjava posle utakmica so Milan mu e deka napravil greshka shto ne napravil podefanzivni izmeni. Zamisli trebalo da gi stavi najverojatno Deliht, Rugani, De Umriljo ne deka skoro cela utakmica se braneshe. Poleka poleka kje fatime prikluchok za top 10, raduvaj se vashe vreme e segaМилан еј. Никад у живот не сум бил поише за нив од вечерва.
Не дека кујзне колку сакав да тепаат, реално боље ќе беше бод... мада против јуве би навивал и за швалерот на сестра ми.
Нема врска, како ги изгазија у второ полувреме брејјј свака част, пак нека џаскаат Дибала и другите педерчиња.
Тонали ги отвори, реално детево се отвори сезонава, 2 пати го иам глеано до сеа јес да толку и има изиграно ама бележи страшен напредок од лани. Искрено, сакам да стане добар играч, жими мајка, никад сум немал против јаките играчи од Милан. Заслужува копиљот.
Е сеа, не знам дали ова се базира на мртвата форма и моето задоволство што Јувентус го допира дното, али мерак ми е и за дечкото и за Милан. Секако дека све ќе му ебам ако игра јако на дербито.
ЈУХУХУХУХУХУХУХУУХХУУХХУХУУХХУХУВЕ АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗАСЛУЖУВААТ ВАКА ДА СЕ МАЧАТ СВЕ ДА ИМ ЕБАМ НИВНО.
ДА ГОРИСЛА03ЕОАЊ ИСКОМПЛЕКСИРАН СУМ, ОДИ НАПИЈ СЕ ШАКА АПЧИЊА И УГУШИ СЕ.
СЛАДОЛЕДЏИЈА НЕ КУР МЕ ЗАМАРАЈ.
МАРЛИ НЕ КУР МИСЛИ ДЕКА СИ МИ ПРИЈАТЕЛ ПОШТО ФРЛАМ ПОФАЛБИ ПРЕМА МИЛАН. ДАЈ СРЦЕ И НЕ ЗАМАРАЈ.
Автоматски споено мислење:
ХОХОХОХОХХООХООХХОХОХОХОХОХОХОХОРИЛАССССССССЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗХХХХХХХХХХХХХХХМХХХХХХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХИХИИХХИХИХХХОХБОХХОХОХОХОХОХОХОДБОБДНЕОЕНОЕОНЕОНЕАХИ ЕИУАХУХААХАХХАХАХАХАХАХААХА
За два месеци е како нов играч. Според мене мислам дека тоа што го откупија и си обезбеди долг договор. Првата сезона позајмица, па страв од неуспех и голема конкуренција.Тонали ги отвори, реално детево се отвори сезонава, 2 пати го иам глеано до сеа јес да толку и има изиграно ама бележи страшен напредок од лани. Искрено, сакам да стане добар играч, жими мајка, никад сум немал против јаките играчи од Милан. Заслужува копиљот.
Е сеа, не знам дали ова се базира на мртвата форма и моето задоволство што Јувентус го допира дното, али мерак ми е и за дечкото и за Милан. Секако дека све ќе му ебам ако игра јако на дербито.