Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако изгубиш да кликаш за него една недела.Ај у што сакаш се кладиме дека после светското ќе врзат 3 порази 3 нерешени и ќе се борат за ЛШ на крај на сезона.

Добро е, се научивте да траете и да бидете мирни дур игра шампионот. Да не ве подсетуем свака недеља

Кога играа Јуве вчера и Интер сабајле тука вриеше,па сеа сме се плашеле од големиот милан
Голата вистина е дека темава е умрена еднаквопропорционално со квалитетот на лигата.
Ама и ти не смееш да писнеш дур игра Рома знаеш зоштоДобро е, се научивте да траете и да бидете мирни дур игра шампионот. Да не ве подсетуем свака недеља

Кога играа Јуве вчера и Интер сабајле тука вриеше,па сеа сме се плашеле од големиот милан
Голата вистина е дека темава е умрена еднаквопропорционално со квалитетот на лигата.
Жими Наполи што ветува нешто и милан што е солиден во серија А.
Во лш го ресетира првиот посериозен клуб со петарда во двомечот.
Јувентус е грев,Интер полугрев,римјаните не се вредни ни за спомнување.
Темава полека станува активна само коа има некое дерби,да се изнапцуеме и толку.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не фалат пари, туку им фали на италијанските власти и бирократи ум во тоа црпките. За да изградиш свој стадион, не знам што сѐ не треба да направиш. Побрзо на месечина ќе изградиш отколку некаде во Италија.
Рома годиништа ја куркаат за тој проект и стадион.. Во Рим тешко даваат земјиште незнам тешки бирократи..Да да. Сигурно заради тоа не градат стадиони, не дека немаат пари.
Рома годиништа ја куркаат за тој проект и стадион.. Во Рим тешко даваат земјиште незнам тешки бирократи..
Сега као ќе дозволеле па ќе видиме до кога..