Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.771
@Трибиани абе дали ја глеаше само кажи или на резултати следеше?
Не гледа Трибиани толку редовно Серија А колку што коментира.
Еве сега во средата, против Болоња, он се цепеше од смеење во ЛШ темата. Истотака сезонава не ми текнува против кој играше Интер таму на почеток од сезоната, он го коментираше Максим од Њукасл каков ѕвер бил, а они играа со некој тим како Астон Вила.
Ама, а има прелаз, не заборава да пише дека е местена. Па уште две по ред кец у два и обратно...толку, нема шанси да го убедиш во спротивното. Се објаснував и јас претходно до степен да го именувам екс-директорот и неговите афери во светот на местените утакмици, и да ти кажам џабе се мачиш да се објасниш со него и уште неколкумина.
Среќа имаме Џенова изгубија вчера на промашен пенал во 95та, иначе и нив ќе ги местеа да опстанат ако случајно победеа против Сампдорија. Сега ако Салернитана опстане, нив ги местат. Кој и да опстане од Салернитана, Џенова или Каљари, а некој мора, ги местат. Класика калчо муабети.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
ја морам од срце да ги опцујам Наполи.. 2-3 прво 2 - 3 второ играм често, и тоа го очекував вчера.. и често давале 1 гол или ниеден у прво.. вчера 4 абе мамицата у пичка, никад титула да не видите. ете така сега полесно ми е .
А да и на Сасуоло исто, ќе изгубат и од Дориа и од Џенова и од било кој слаб тим, ама Милан едно 4-0 у последно коло го тепаат, Распадори х 2 , Берарди и Скамака стрелци ете така.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.653
Поени од реакции
88.418
Што промашуваат Милан, како да не сакаат да го освојат Скудетото :icon_lol:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.524
Поени од реакции
7.003

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Грам пот нема на Леао а 90 минути ги игра. Страшен џекпот упецаа Милан со него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.084
Поени од реакции
19.482
Да ми речеше некој дека ќе ги пратам Милан за први мај и ќе се напнувам гол да дат на резултати улав ќе го напраев :)
1/4 победени, идемо даље

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.939
Би ги убил сите голмани во лигава освен црнецот на Милан.

Да @Stefan-kobe, добро прочита.
Што ќе ги убиваш им ја даде овој слепецов од Виола гробиштата да му ги ебам. Па кај му ја даде у нозе на Леао па уште и се тргна да не ја одбрани, т.е. не ни ја испружи ногата.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.610
Што ќе ги убиваш им ја даде овој слепецов од Виола гробиштата да му ги ебам. Па кај му ја даде у нозе на Леао па уште и се тргна да не ја одбрани, т.е. не ни ја испружи ногата.
Па тоа ти викам. Исто и последното нафрлување во 16 метри на Милан во 95-та треба внатре да е, а не да си го прчи некаде под сенка.

D

dobramuzika

Гостин
Многу сте напорни или прва сезона од калчо ви е ова?
Ај последниов може стварно му е прва, ама тие погоре бе аман еј, олабајте со заговори, местенки, нацисти, бла бла бла
Okej, nacisti ne, no zatoa fashisti da, i ne zboruvam konkretno za klubot i site navivachi, tuku za tie najvernite shto se prisutni na sekoja utakmica i momentalno stojat pod transparentot Ultras Lazio. :D I ne znam zoshto tolku seriozno go sfati riplajot, koga za Juve kje pishat tepaa mestachite jas ne se lutam :) Samo ja svrtivte utakmicata, ne rekov deka mestite.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не бе не местат Лацио, се е регуларно...уживајте дечки тоа е муабет само за просечни кладилничари
Ne moze da me ubedi nekoj deka lazio poslednive dve ne gi namesti.. Znaci klasika kalco, tie timovi koi u posledni kola, koga nitu se borat za izlez evropa nitu za opstanok, mestat naveliko

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.470
Поени од реакции
14.909
Коментаров направи преглед на италијански печат. Не остана изјава некоја што се појавила во тамошните медиуми, а да не ја спомна.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
За малце ќе имаше огномет на темава хехе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom