Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Масимилјано Ирати главен судија на мечот Јувентус - Интер.
Судијата кој е познат како најдобар ВАР судија во светот, овој пат ќе ја дели правдата на теренот.
Според мене тешка одлука беше назначувањето. Мариани и Довери ги судеа двата меча сезонава досега (во првиот дел и во суперкупот), Гуида и Маса се суспендирани, Мареска има просечна сезона, Орсато е надвор од игра за ова дерби од 2018та.
Фактички изборот бил меѓу Ди Бело (кој е назначен за Аталанта - Наполи) и Ирати.
Ќе биде жустар викенд![]()
Само минатата сезона не го земаа скудето, а претходно 9 години по ред шампиони, тоа што никој у Италија не го направил... а ти си правиш филмови као 1 април... многу по реално е да ставиш од циркузантите кој требаше да беа веќе +20 според Шинобусот.Среќен 1ви Април Јувенташи
Прегледај го приврзокот 327339
Реков јас и пак ќе кажам, оваа година имате шанса да се докажете дека сте циркузанти.
Јуве шампион, се знае... одиме по 37 титула.
А ти имаш? Да не почнам и јас да ви вадам цитати како си правите филмови.Ти другар немаш ни потреба повеќе да се докажуваш.
А ти имаш? Да не почнам и јас да ви вадам цитати како си правите филмови.
Освоивте една титула после 10 години и се замислувате дека Госпо за куро го фативте.
Супер, само што заебанцијата е за ЛШ, не за Серија А.Само минатата сезона не го земаа скудето, а претходно 9 години по ред шампиони, тоа што никој у Италија не го направил... а ти си правиш филмови као 1 април... многу по реално е да ставиш од циркузантите кој требаше да беа веќе +20 според Шинобусот.
Реков јас и пак ќе кажам, оваа година имате шанса да се докажете дека сте циркузанти. Полека го губите скудето кој беше според вас веќе освоено и правевте планови за втора ѕвездичка.
50 титули у сериа А неможе да им ја покријат таа од сериа Б ама твое право си е да дудлаш јувенташки курови за некој лајк...Ама затоа Интер и Милан блескаат во ЛШ....најдебилната можна логика што постои на светот...му се ситат на Јувентус дека биле катастрофа во ЛШ а овие не знаат кај се...и колку што знам ова е Сериа А тема....кој кур се меша ЛШ тука?
Камо Интер така да земаше титули и да ги заредеше 100 со ред па колку сака нека се во ЛШ катастрофа...се додека ги полнат витрините и се редат звездите другите можат да кажваат приказни колку сакаат....типичен лузеризам.