Добра е симболиката таман пред колово Аталанта - Наполи и Јувентус - Интер, ќе прават разлика ќе има минусни температури кај конкурентите
Ти па знаеш каква сезона имал МарескаМасимилјано Ирати главен судија на мечот Јувентус - Интер.
Судијата кој е познат како најдобар ВАР судија во светот, овој пат ќе ја дели правдата на теренот.
Според мене тешка одлука беше назначувањето. Мариани и Довери ги судеа двата меча сезонава досега (во првиот дел и во суперкупот), Гуида и Маса се суспендирани, Мареска има просечна сезона, Орсато е надвор од игра за ова дерби од 2018та.
Фактички изборот бил меѓу Ди Бело (кој е назначен за Аталанта - Наполи) и Ирати.
Ќе биде жустар викенд
Само минатата сезона не го земаа скудето, а претходно 9 години по ред шампиони, тоа што никој у Италија не го направил... а ти си правиш филмови као 1 април... многу по реално е да ставиш од циркузантите кој требаше да беа веќе +20 според Шинобусот.Среќен 1ви Април Јувенташи
Прегледај го приврзокот 327339
Ти другар немаш ни потреба повеќе да се докажуваш.Реков јас и пак ќе кажам, оваа година имате шанса да се докажете дека сте циркузанти.
Јуве шампион, се знае... одиме по 37 титула.
А ти имаш? Да не почнам и јас да ви вадам цитати како си правите филмови.Ти другар немаш ни потреба повеќе да се докажуваш.
Јас намерно те буцкам за да извадиш цитати. Еве втор пат како те цитирам во последниве 10 дена, ти само лаеш.А ти имаш? Да не почнам и јас да ви вадам цитати како си правите филмови.
Освоивте една титула после 10 години и се замислувате дека Госпо за куро го фативте.
Супер, само што заебанцијата е за ЛШ, не за Серија А.Само минатата сезона не го земаа скудето, а претходно 9 години по ред шампиони, тоа што никој у Италија не го направил... а ти си правиш филмови као 1 април... многу по реално е да ставиш од циркузантите кој требаше да беа веќе +20 според Шинобусот.
Реков јас и пак ќе кажам, оваа година имате шанса да се докажете дека сте циркузанти. Полека го губите скудето кој беше според вас веќе освоено и правевте планови за втора ѕвездичка.
50 титули у сериа А неможе да им ја покријат таа од сериа Б ама твое право си е да дудлаш јувенташки курови за некој лајк...Ама затоа Интер и Милан блескаат во ЛШ....најдебилната можна логика што постои на светот...му се ситат на Јувентус дека биле катастрофа во ЛШ а овие не знаат кај се...и колку што знам ова е Сериа А тема....кој кур се меша ЛШ тука?
Камо Интер така да земаше титули и да ги заредеше 100 со ред па колку сака нека се во ЛШ катастрофа...се додека ги полнат витрините и се редат звездите другите можат да кажваат приказни колку сакаат....типичен лузеризам.