Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.167
Поени од реакции
18.193
Многу е луд Џони, си поставува терен за сите можни сценарија.

Ако победи Интер ќе се радува, а од друга страна ќе повикува да не се занесуваат многу оти ова им е прва победа после 10 години, а згора на се Милан е уште пред нив, а тоа е нели срамота.

Ако заврши нерешено, а Јувентус биде подобар, тогаш ќе мршти дека Интер извадил нерешено на среќа. Ако пак Интер е подобар, тогаш ќе рече дека еве, ем играле добро, ама искомплексирани се и немаат муда и карактер, па затоа не можеле да победат.

Ако победи Јувентус тогаш ќе им се сити на Стефан и Џонтра повеќе од сите јувенташи заедно.

Тоа ти е Џони наш.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.966
Многу е луд Џони, си поставува терен за сите можни сценарија.

Ако победи Интер ќе се радува, а од друга страна ќе повикува да не се занесуваат многу оти ова им е прва победа после 10 години, а згора на се Милан е уште пред нив, а тоа е нели срамота.

Ако заврши нерешено, а Јувентус биде подобар, тогаш ќе мршти дека Интер извадил нерешено на среќа. Ако пак Интер е подобар, тогаш ќе рече дека еве, ем играле добро, ама искомплексирани се и немаат муда и карактер, па затоа не можеле да победат.

Ако победи Јувентус тогаш ќе им се сити на Стефан и Џонтра повеќе од сите јувенташи заедно.

Тоа ти е Џони наш.
Или да скратиме - дечкото буквално незнае кај тера.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
50 титули у сериа А неможе да им ја покријат таа од сериа Б ама твое право си е да дудлаш јувенташки курови за некој лајк...
Нареден пат тебе ќе те прашам каква заебанција да пуштам на 1ви Април,еве ти ветувам :smirce:
A zasto be ne gi dupite milanezite za Seria B, oni 2 pati imaat igrano (nz dali i dva pati osvoile)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.966
A zasto be ne gi dupite milanezite za Seria B, oni 2 pati imaat igrano (nz dali i dva pati osvoile)
Незнам зашто е воопшто важно ова што ме прашуваш ама еве ќе пробам на кратко да ти одговорам.

Навивам за Интер скоро 25 години.Се изнагледав све и свашта и меѓудругото апла помагањето на Јувентус од страна на судиите.

Неколку години го верглав тоа во караниците со брат ми(окорели јувенташ) и други познаници јувенташи дека кога и да е ќе излезе сВе на виделина.

И бидна што бидна,ве пратија таму кај што ве пратија,нешто што мене ми донесе голема сатисфакција (во навијачката сфера од мојот живот).

И затоа секогаш кога некој ќе проба да го преувеличува успехот на Јувентус и омаловажува Интер ќе ја спомнувам таа фамозна сериа Б титула.

на кратко - сум бил сведок на сите случувања,зошто и како сте биле префрлени у сериа Б.Поголем фудбалски срам не сум посведочил у мои 36 години.
Миланските циркузи коа биле не сум бил ни роден.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Незнам зашто е воопшто важно ова што ме прашуваш ама еве ќе пробам на кратко да ти одговорам.

Навивам за Интер скоро 25 години.Се изнагледав све и свашта и меѓудругото апла помагањето на Јувентус од страна на судиите.

Неколку години го верглав тоа во караниците со брат ми(окорели јувенташ) и други познаници јувенташи дека кога и да е ќе излезе сВе на виделина.

И бидна што бидна,ве пратија таму кај што ве пратија,нешто што мене ми донесе голема сатисфакција (во навијачката сфера од мојот живот).

И затоа секогаш кога некој ќе проба да го преувеличува успехот на Јувентус и омаловажува Интер ќе ја спомнувам таа фамозна сериа Б титула.

на кратко - сум бил сведок на сите случувања,зошто и како сте биле префрлени у сериа Б.Поголем фудбалски срам не сум посведочил у мои 36 години.
Миланските циркузи коа биле не сум бил ни роден.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Od tie 25 godini sto si gledal, kolku tituli osvoi Juve? 15? Ete zatoa posle vikame deka si patite i imate kompleksi..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Ајде уште малку од преџваканите муабети околу Калчополи. :D

Дајте нешто актуелно, еве Сладоледџија, напиши уште еднаш дека Милан ќе освои титула, разубави ми го денот. :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.027
Какво нерешено. Нас ни одговара Јуве да ги тепа до изнемоглости, до трауматизирање, да спијат Интер со упалени светла , да д'ткаат од понеделник сабајле од флешови. Фудбал да им се одмили, да дигнат раце од сезонава од што ќе им е моралот уништен.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Какво нерешено. Нас ни одговара Јуве да ги тепа до изнемоглости, до трауматизирање, да спијат Интер со упалени светла , да д'ткаат од понеделник сабајле од флешови. Фудбал да им се одмили, да дигнат раце од сезонава од што ќе им е моралот уништен.
Toa nakratko se vika so sudii

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.027
Toa nakratko se vika so sudii
Па ај да кажеме дека една срамна лакрдија како ланската, после која заслужија со лисици да го напуштат стадионот, во случајов би била добредојдена и би наишла на аплаузи. :icon_lol:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Od tie 25 godini sto si gledal, kolku tituli osvoi Juve? 15? Ete zatoa posle vikame deka si patite i imate kompleksi..
Не е работата колку се освоени.
И Јуве и Милан имале одлични состави, зимале титули, добивале дербиња. Исто како и Интер. Бар у последни 20 години.

Поентата е што Јуве ќе остане синоним за криминал во фудбалскиот свет. Како што Сити и ПСЖ останаа синоним за пластика и нафта.
Јебига, коа ќе згазнеш у гомна тешко се чистат од патика.

Комплекси и такви муабети не ми идат. Што сеа вие и миланезите треба да имате комплекси што Интер е едино клуб што има освоено Триплета у Италија? Или пак ние и вие да имаме комплекси што Милан е најтрофеен у ЛШ од големата тројка?

Јебеш га, таа флека ќе ви остане уште некое време. На тој јак состав, местење утакмици, и исфрлање у серија Б.
Брем ние што сме, ќе го паметиме и секогаш ќе го спомињаме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom