Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.688
Поени од реакции
115.386
Проблем со овој Гвида е што немаше одреден критериум на судење зашо реално имаш судии кај што знаеш дека од сам старт го свири секој контакт и тоа е тоа, или обратно, а овој вчера не знаеше кај тера. И ова не го зборам од аспект на Интер него од аспект на двете екипи, зашо за ваква иста ситуација у следен напад ќе дае жут на играч на Интер, па после тоа ќе изигнорира исти фаул на другата страна и така во недоглед. Глејте за црвениот на Тео, прво имаше еден или два фаули над Дамфрис, не свирна нормално, па после Дамфрис напраи 1792 фаули за 2 секунди над Тонали и Тео за на крај тоа да кулминира со сељачки потег од Тео и заслужен црвен картон, али да свирнеше одма фаул судијата немаше да дојде до тоа.

Имаше бар едно 5-6 очигледни грешки за двете екипи, скроз глупо судеше ликот.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Cestitki pobeda. Biten segment e toa sto Milan ne go nadigra Inter, poveke srekna pobeda otkolku fudbalsko znaenje.
Se slucuva.
Startot nad Sanchez e faul, i neka mu e, zatoa sto e glupa sajla. Ne mu e prv pat da pimpla vo opasna zona i da gubi topki.
Toa sto na Inter ocajno mu fali e klupa, zatoa trebase barem uste 2 igraci da se kupat zimava,1 Sredina i 1 napad. Celo vreme furaat so eden ist sostav, normalno e da crknat. Se nadevam deka nema da izdisat so krajot i da izblamiraat za site pari ama ocajno im treba osvezuvanje ili ubav odmor.
Dosta cmizdrite, milan sekoja tekma po 10 fudbaleri im falat, non stop povredeni imaat pa pak se borat za titula.. sto ke bese da bea kompletni celo vreme ko vas?

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Mnogu e loso koga vnesuvas igraci za da zadrzis vodstvo bozem, ti ja vrtat tekmata zosto si im dozvolil so mizeren pristap i posle ocekuvas od Alexis ufilmaniot i vidal ljubitelot na kapka alkohol da ti ja svrtat tekmata. Edinstven krivec zosto Inter ne tepase vcera e pristapot vo vtoro kako da go fatile gospod za muda sto vodat 1 0, i nikoj drug osven Inzagi. Razlikata od Conte do ovoj sto im e na klupa momentalno ja vidovte vcera u rok od 20 minuti.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.711
Поени од реакции
17.601
Аталанта коишто сезонава имале шанса да освојат Скудето како никад до сега според Урко Прандели.

Гахахахахахасперини, да ти ебам тоа прашкото што го носиш на глава.
Рачунај во Гомез изгубија сигурно 6-9поени во сезона од карактерот негов никаков (Гасперини). Кавгаџија невиден :)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.119
Поени од реакции
10.022
Стварно не ми е јасно како истиов овој Берарди кога ќе му дојде било која од топ3 екипиве ладно им дава по 2-3 гола. Се остало ти е сеоски Кандрева.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Вечер Јуве да изгуби од Верона ќе биде една од посмешните работи на форумот во последните неколку месеци.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Вечер Јуве да изгуби од Верона ќе биде една од посмешните работи на форумот во последните неколку месеци.
I da izgubi juve, ne ni menja nisto.. se borime za top4

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Никој не пиша во темава, али Иличиќ пак го нема во тимот ради депресијата, последниот натпревар за Аталанта го одиграл во Декември
Pogolem papucar od Stekot ispadna..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom