Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.690
Поени од реакции
115.390
Знам дека е крајно небитно ова, ама пред да се регистрирам на форумов Сладоледџија ми викаше еј има добри на кајгана, еден Syn пишува нон стоп и многу знае дечкото. Мислам дека горе доле тоа е се што треба да знаете за Урко и како човек и како член на кајгана, па и за мене нели?
Автоматски споено мислење:

Што има врска што изгубиле, сигурно сеуште никој ги нема надиграно.:coffee:
А кој не надигра?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.141
Знам дека е крајно небитно ова, ама пред да се регистрирам на форумов Сладоледџија ми викаше еј има добри на кајгана, еден Syn пишува нон стоп и многу знае дечкото. Мислам дека горе доле тоа е се што треба да знаете за Урко и како човек и како член на кајгана, па и за мене нели?
1644101121329.png

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.739
Поени од реакции
5.674
Ни фаул, ни ништо. Чисто на топка.

Ама не, Дамфриз 2 пати фаулирал пред Тео да го извади сељачкото. Судијата свирел фаули и го гурал Интер на висок пресинг и да притиска. :pos:
Шо сторе плачење, ај ќе ви рачунаме +1 поен на крајот, нема врска, сигурно се има извинето судијата, простено му е.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Каков фаул над Санчез, не се губете.

Судијата не судеше добро, ама тоа немаше апсолутно никакво влијание врз резултатот.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Дека имаше фаул тоа е очигледно, а тек кога ќе размислиш дека на крајот токму Жиру си постигна гол очигледно е дека имаше влијание, НО ламбурџинот уште нека држи топката и во гз нека ја стави, најдобро и што не го поништија голот, поготово заради тоа што Инзаги пичката се глупира со измените на крајот.

Такви измени ќе поминат само со екипи од долниот дел на табелата како што е Јувентус, кога токму Санчез постигна гол во 120мин, а Димарко центрираше во 16ник без ниту еден играч на Интер внатре, но за негова среќа Сандро е поглуп од него, па ни поклони супер куп.

Честитки за Милан, покажаа повеќе муда отколку игра, и затоа среќата не ги изневери.

пс. Овој Барела би го убил на лице место само затоа што плаче на секоја изгубена топка, почна да ми стане ептен одбивен играч.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
А тој па Чаланоглу јадниот изиграл 4 утакмице добри сезонава и се умислил некој пичими курац е и зел ќе приговара :pos: и бап жут.
И Инзаги го извади и тргна надоле колата, Чаланоглу конечно да придонесе за победа на Милан :icon_lol:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Редно време е да признаеме дека комшиите иако беа неспособни да профитираат од продажбата на Донарума, си најдоа екстра голман кој досега сосема солидно го заменува.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Каков фаул над Санчез, не се губете.

Судијата не судеше добро, ама тоа немаше апсолутно никакво влијание врз резултатот.
Многу издржан коментар од реномираниот судија на форумов. Сега може и титулата веќе да не ја бркаме.

Ова е фаул и во НФЛ, не па во фудбал.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Многу издржан коментар од реномираниот судија на форумов. Сега може и титулата веќе да не ја бркаме.

Ова е фаул и во НФЛ, не па во фудбал.
По 5 такви на утакмица има Скринијар, 38 црвени картони би требало во сезона да има, не плачете за џабе кога поштено си изгубивте.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Cestitki pobeda. Biten segment e toa sto Milan ne go nadigra Inter, poveke srekna pobeda otkolku fudbalsko znaenje.
Se slucuva.
Startot nad Sanchez e faul, i neka mu e, zatoa sto e glupa sajla. Ne mu e prv pat da pimpla vo opasna zona i da gubi topki.
Toa sto na Inter ocajno mu fali e klupa, zatoa trebase barem uste 2 igraci da se kupat zimava,1 Sredina i 1 napad. Celo vreme furaat so eden ist sostav, normalno e da crknat. Se nadevam deka nema da izdisat so krajot i da izblamiraat za site pari ama ocajno im treba osvezuvanje ili ubav odmor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom