Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.476
Не е првпат вака судијата да згреши, немаше никаква намера се гледаше тоа и по реакцијата на самиот судија, си ја призна грешката инстантно, се случува јебига.

Инаку исти курац а 1бод, а 0 :D

Па да не згрешеше говното 3 бода ќе беа :kuracc:

Дур не ја изигра Интер со Болоња ќе можевмо табела да стаамо овде :icon_lol:

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Sto cvilite be? Na Roma so Juve isto duvna penal otkako padna gol kaj sto trebase da ima prednost, pa ne placevme tuka kako familija da ni ubile. Greska e da ama toa e toa. Brkale titula oni, da ste brkale titula nemase da brkate pobeda so Spezia doma do 95ta minuta. Sudijata duvna i toa e toa, mnogu poveke raboti vi se duvale otkolku sto bile duvani protiv vas poslednive 2 godini.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Sto cvilite be? Na Roma so Juve isto duvna penal otkako padna gol kaj sto trebase da ima prednost, pa ne placevme tuka kako familija da ni ubile. Greska e da ama toa e toa. Brkale titula oni, da ste brkale titula nemase da brkate pobeda so Spezia doma do 95ta minuta. Sudijata duvna i toa e toa, mnogu poveke raboti vi se duvale otkolku sto bile duvani protiv vas poslednive 2 godini.
Сите оштетени само еден тим никад го нема јадено од судии, токму ти го спомна...

Кажав до крај ќе има многу 'судиски грешки' на сметка на Аталанта, Милан и Наполи, зависи кој тим ќе биде најблиску до Јувентус...

Не дека нема да пробаат и кај Интер но едноставно квалитетот кај Интер е светлосни години над серија А па така бесцелно е таму...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.245
Сите оштетени само еден тим никад го нема јадено од судии, токму ти го спомна...

Кажав до крај ќе има многу 'судиски грешки' на сметка на Аталанта, Милан и Наполи, зависи кој тим ќе биде најблиску до Јувентус...

Не дека нема да пробаат и кај Интер но едноставно квалитетот кај Интер е светлосни години над серија А па така бесцелно е таму...
Они највеќе го јадеа од судии, ама не фудбалски. :D

Последно уредено:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034

:pos::pos::pos::pos::pos:

А интер и Милан разлика 3 бода до вчера, ама они одлучиле да судат против Милан. А некни не одлучија да судат против интер? (за пеналот)

Колку само да напишеш против Јувентус, од уста не го извади. Прибери се, те знаат ли од дома?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.245
Многу ми се интересни Интерашиве. Истово да се случеше во нивна штета во корист на Јуве имаше сите болни да паднат.
Па добро, што е тука нелогично? На кој и да му се деси тоа, болен ќе падне пошо влогот е голем. По тебе вчера тенденциозно ја прекина играта, за да не победите? Судиска саботажа или грешка?

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
Да ми дувни на куров да ми дувни...
Не бе рома брка не ние, ебави логиката. Куро ни се дувале, да ни се дувале немаше на ова дереџе да бидиме

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Ne navivas za Baern, za Milan navivas sto 10 godini figurirase samo vo Seria A kako tim. Bidi si realen malce, imate 7 kvalitetni igraci vo rosterot drugite vi se za vo zadnji 5 tima vo Seria A. Fatija Liga sampioni posle 2011 godina mislat gospod za muda go fatile. Uzivaj druze Atalanta e porelevantna decenijava od vas. Sudii ne ti se krivi za nisto sto se desava u Milan.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Ne navivas za Baern, za Milan navivas sto 10 godini figurirase samo vo Seria A kako tim. Bidi si realen malce, imate 7 kvalitetni igraci vo rosterot drugite vi se za vo zadnji 5 tima vo Seria A. Fatija Liga sampioni posle 2011 godina mislat gospod za muda go fatile. Uzivaj druze Atalanta e porelevantna decenijava od vas. Sudii ne ti se krivi za nisto sto se desava u Milan.
Рече, навивач на Рома.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Pa ne se treskam jas od zemja nit bladam deka sme nekoj i nesto, ni deka mi se krivi sudii zaso ne sme osvoile. Ednostavno taa e ekipata i toa e toa.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
комплексиииииииии

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Судијата направи техничка грешка сношти, која за жал имаше многу голем импакт.

Не ми е јасно зошто форсираат толку неискусни судии на мечеви на Милан, Јуве, Интер. На човекот ова му бил само 11ти меч во Серија А, а има речиси 40 години.

Сепак мислам дека претерано лошо се реагираше во јавноста и од Милан, на прва помислив дека при ВАР признал гол од 2 метри офсајд на Специја...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Судијата направи техничка грешка сношти, која за жал имаше многу голем импакт.

Не ми е јасно зошто форсираат толку неискусни судии на мечеви на Милан, Јуве, Интер. На човекот ова му бил само 11ти меч во Серија А, а има речиси 40 години.

Сепак мислам дека претерано лошо се реагираше во јавноста и од Милан, на прва помислив дека при ВАР признал гол од 2 метри офсајд на Специја...
И јас таков впечаток имав :)
90 минути играа нерешено со факинг специја и сеа прерано дувнат слободен удар го преставуваат ко цел универзум против нив да се свртел.

На грав да не гледа судијата дека овој ќе даде гол после фаулот?

У право е романистата погоре,нив пенал им свирна после даден гол против јувентус па голем кур...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
И шо кур бе ако лошо играле, шо право му дава тоа на изродот три бода да укради, на грав да гледал, па то е основно правило предност да се пушти, да му изрти грав од газо, ја уништи сезоната со едно скапано свирче........ Џабе мачење, џабе трчање, џабе повреди, џабе корони. Не вреди појќе толку е доста е, нека оди се по вода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom