Ич не размислив која екипа ќе ја земам за пример. Извинување за Џенова, никако не можат да бидат споредени со Рома, три пати се поглеми од нив и покрај сегашната ситуација во која се наоѓаат.Џенова 9 титули, Рома 3![]()
Кармата е кучка секогаш ќе те стигне.. Јас кажав Интер е шампион.. Само безвезе се малтретирате.. Опуштисе и уживај барем ЛШ пак ќе фатите..Два пати го јадовте од Милан, сите дербија ги изгубивте, сега излеговте од глувчешката дупка. Радвајте се ова ќе ви биди најголем успех сезонава. Какви бедници... Смешен клуб, кој да не беше Тоти ќе беше на рангот на Џенова.
Куро ме боли кој ќе биди шампион, сигурно рома нема да биди, ебати кармата, надиграни бевте со трет состав и плачевте по судиите за ништо, за глупости, да имаше нешто барем блиску како ова вечерва, добро оправдано. Ние смешни десет години, вие од настанок до сега, без прекин.Кармата е кучка секогаш ќе те стигне.. Јас кажав Интер е шампион.. Само безвезе се малтретирате.. Опуштисе и уживај барем ЛШ пак ќе фатите..
П. С смешни и вие бевте прошливе 10 године..
Не е муабетот дали е шевченко или некој друг ... 100 тренери сменија у последниве 2 сезони и се провлекоа за влакно лани .. наместо да го оправат играчкиот кадар летово они стално менуваат тренери .. па и клоп да дојде со матиа дестро и кришито нема ништо да напраи.Ахх па Шевченко еден јак стратег
Боже што карма ќе имаше Рома никад да не биде релевантен фактор во било што...Кармата е кучка секогаш ќе те стигне.. Јас кажав Интер е шампион.. Само безвезе се малтретирате.. Опуштисе и уживај барем ЛШ пак ќе фатите..
П. С смешни и вие бевте прошливе 10 године..
Ako не те боли курО што тогаш се упецуваш на постот сега и пред 2 неделе?Куро ме боли кој ќе биди шампион, сигурно рома нема да биди, ебати кармата, надиграни бевте со трет состав и плачевте по судиите за ништо, за глупости, да имаше нешто барем блиску како ова вечерва, добро оправдано. Ние смешни десет години, вие од настанок до сега, без прекин.
Ај сега потсети се како судијата ве уништи против Јувентус, сигурно до него е, не до големата рома за големиот пресврт за седум минути од најслабиот Јувентус во последните години. Исто потсети се на судијата кој судеше во корист на Бодо Глимт кога ве понижија, сигурно до него е.
Тогаш оти имаше шанси, сега заради судијата шо ги ускрати шансите за добра сезона.Ako не те боли курО што тогаш се упецуваш на постот сега и пред 2 неделе?
Смешни со чист образ а вие смешни како вашите побратими во Серија Б за местење..
Не бе не е, се да му изнаебам живо и мртво, и ќе му се извинам после, немав намера. 3 не 1, да му ебам пичлако мајчин да му ебам, 3 ни зеде да го земи Господ.Не е првпат вака судијата да згреши, немаше никаква намера се гледаше тоа и по реакцијата на самиот судија, си ја призна грешката инстантно, се случува јебига.
Инаку исти курац а 1бод, а 0![]()