Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мајчичка твоја да изнаебам, душата да ми ти се распадни, се шо имаш и немаш да ти умира полека, ти да гледаш, да го ебам татко ти шо те напрајл, гробо да ти биди на илјада места, рак на устата да фатиш, да се мачиш, а да не умриш и да молиш да умриш, кога ќе земаш воздух црвје и змии да ти ја јадат утробата, а кога ќе пушташ пајаци и стоногалки да ти излегваат од носо, наместо очи дупки да имаш, а наместо уши шилци да ти растат, низ куро да сериш, а низ газо да мочаш и првото и второто крв, секогаш кога ќе сакаш да прозбориш да ти се врзи јазико во гордиев јазол, забите од стакло да ти бидат и кога голташ нож да го пара хранопроводо, со цревата твои враце да шеташ, и желуднико в џеб да си го носиш, коските од нозете да ти се искршат на ситни парчиња и да лазиш како змија, а со рацете да молиш за прошка, семето твое скапано да исчезни од лицето на земјата и поколението цело да ти се сотри од чума, името да ти се избриши, никој да не го памти ни да го споменува, да гориш во пеколот, ама и од таму да те избркаат, да талкаш вечно со гореспоменатото мачење меѓу световите, засекогаш.
Абе крвта да ти ја ебам како можеше бе копил гнасен ова да ни го напрајш, малце ни беа илјада проблеми уште да ни земиш три бода, да ни земиш и надешта и мотиво и да не пропадниш, да би да се распадниш, се да ти ебам накратко, бел ден да не видиш. Ова е полошо од голо на мунтари, да ти се згнаси фудбало, не знам појќе како ќе се гледа после ова, кур да те отепа.

Господине, ова е КАМ маркет.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
Ова е гнасно за читање и нема никаков шмек.
Братот има излив моментално,не е лошо некој по ip адреса да го најде од кај пишува и да му прати лекарска екипа дома.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Епа гнасно е какво да биди по вакво гнасно нешто. Да не сакаш бајки и сказни да пишам. Пушти бе пушти ако сакаш на нив нервозата да падни ни криви ни должни.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.032
Ја па викам да преспијам, воа лаганица Милан 5 0 ќе ги стресе, ибрата ќе ора дома против специја коа оно да фане судијата буквално да им го свирне...
Шо среќа сте бајовци мој

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
Доктор викнете за батево погоре...

Јас разбирам и фудбал и нервоза али што е многу, многу е.

Специја дробење и Наполи и Милан.
Милан со Ибра-Анри тандем у напад Боже, боже... што нема да слушне човек.
И ти со доктор кој кур бе.. Многу било, немате доживеано ќе видевте дали е многу дали е малце. Два пати во една сезона ваква работа, за то да речиш многу е не за ова...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Mozese i trebase da dade prednost strucnjaku!
И сам е свесен судијата дека погреши. Ја немаше ситуацијата под контрола, се излета и свирна. Тоа е што е.
Не гледам намера од судијата да се наштети на Милан во случајов, инцидентно се деси.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
И сам е свесен судијата дека погреши. Ја немаше ситуацијата под контрола, се излета и свирна. Тоа е што е.
Не гледам намера од судијата да се наштети на Милан во случајов, инцидентно се деси.
Probaj da pregazis covek na pesacki,posle na sud izvinise i pravdaj se deka nemase namera da mu nastetis na covekot,incidentno se desi.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
Да се најди некој да го распарчи, па нека му се извини после. Не е голема работа.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Цела сезона е криминално судењето.. Италијанскиве судии се дно, го доуништуваат и така преослабениот квалитет на лигата.. Вакво нешто се очекуваше.. Сега е Милан утре ќе биде друг тим али стварно се хаос од сите страни.. Сеа го глеам видеото и не ми се верува каков цреп треба да бидеш за да свириш таков фаул..

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.790
Поени од реакции
5.805
:pusigo: сосве мустаќи...
Два пати го јадовте од Милан, сите дербија ги изгубивте, сега излеговте од глувчешката дупка. Радвајте се ова ќе ви биди најголем успех сезонава. Какви бедници... Смешен клуб, кој да не беше Тоти ќе беше на рангот на Џенова.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747

Чисти гол им поништил..... :pos: :pos: :pos:

Сега Тројербус ќе извади видео каде на Киево им поништиле "чисти" гол против Јуве пред осум години.
Како да ти кажам, Милан и Аталанта се оштетени за Јуве да фати приклучок... Скудетото е веќе во витрините на Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom