Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А до пред 2 години кога ги плукав 90% од Интерашите и вие тука партал ме направјте :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Ако не помините групи наредна година, ќе те силоват за ова :icon_lol:

Водени на крилата на Меите , Салемакерс, Браим, Хауге и компанија, такво нешто како испаѓање во групи е невозможно.

Interesen fakt.. Do pocetok na vecerasnata tekma, spored rezultati.com koj ima podatoci samo od 1990 za gostuvanjata na Verona vo Neapol, nemaat pobeda od togas (mozno e i povekje nanazad godini da nemaat pobeda) a posledno nereseno im bilo vo 2004 god sve do denes.. od 2004 do denes napoli protiv verona vo Neapol redel samo pobedi..

Mногу ми е жал за мојот брат Гатузо. Животот му е само болни стартови и страдања. Никако сонце да го огрее.

Јувентус грдљаците на крај извадија сезона и пол, ем пехарче завчера ем Лига Шампиони до година. Пирло со истрошена и немотовирана екипа извади солиден исход.

Братот Кесие искина. Цела среќа не му го дадовме на Конте во интер на почеток на сезона. Он и Барела во комбинација ќе е страва. Братот 88 минута прави шпринт чува топка на корнер и носи 4 души на грб. Каква Ѕверотиња.

Mногу ми е жал за мојот брат Гатузо. Животот му е само болни стартови и страдања. Никако сонце да го огрее.

Јувентус грдљаците на крај извадија сезона и пол, ем пехарче завчера ем Лига Шампиони до година. Пирло со истрошена и немотовирана екипа извади солиден исход.
Пирло извади 2 трофеа со мизерниве. Конте - 1 трофеј :tvg:

Дај боже да остане и наредна сезона Пирло мастермајднот :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Колку е добро да си Јувентуаш, со судии се добутаа во последно коло до тоа толку посакувано со крв платено 4-то место, освоија небитен куп во Италија и тоа немаше чист пенал за Аталанта, моќниот Интер им избега 100 бода, убедливо освои Скудето и пак они се осеќаат како победници :pos:

На крајот Наполи го плати измислениот пенал над Квадрадо од Перишич.
Јбг,кај што има сила нема правдина...

Исто ко што АСЛ реши да го спасува Наполи со 2 ковид случаи

AКо има правдина ќе го јадат од УЕФА пошто сеуште не се откажани од супер лига. Па Наполи да иде место нив.

Нема среќа Гатузо и со Милан за бод не влезе у ЛШ и со Наполи. Добар трењер е ако му се даде шанса мада во Италија ни еден голем клуб сега нема да го земе. Нека иде у Енглеска му лежи таков фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom