Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.531
Поени од реакции
17.342
Не е за срамење, за плачење е... :toe:
Добро можи дека не сум фан на Интер ама ова со потегов со хакими па и за таја сума моментално после корона воопшто не ми е за плачење. Ако остани вака на тие продажби.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Добро можи дека не сум фан на Интер ама ова со потегов со хакими па и за таја сума моментално после корона воопшто не ми е за плачење. Ако остани вака на тие продажби.
Зарем на наши џебови ќе влезат тие пари, па да ни е ОК.
За плачење е затоа што после 10год имавме worldclass десен бек, и тој го дадовме после една година.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.531
Поени од реакции
17.342
Зарем на наши џебови ќе влезат тие пари, па да ни е ОК.
За плачење е затоа што после 10год имавме worldclass десен бек, и тој го дадовме после една година.
Мислам дека Лукаку и Брозович дополнато со Барела ви се најбитна алка на тимот моментално и по секоја цена треба да ги задржат.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Мислам дека Лукаку и Брозович дополнато со Барела ви се најбитна алка на тимот моментално и по секоја цена треба да ги задржат.
Според мене најбитна алка во тимот беа Лукаку, Хакими, Брозо, другите можевме да ги замениме колку толку, нормално без да се чепка во одбраната.

Хакими нека не се лажи никој дека ќе можеме да го замениме како што треба.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.531
Поени од реакции
17.342
Според мене најбитна алка во тимот беа Лукаку, Хакими, Брозо, другите можевме да ги замениме колку толку, нормално без да се чепка во одбраната.

Хакими нека не се лажи никој дека ќе можеме да го замениме како што треба.
Јас мислам дека 352 не ви функционираше и не можеше да се замисли без Брозо, неверојатно е како некои се фокусираа на Барела, Сенси итн а фактички Брозо беше најбитната алка.

Не знам јас уште мислам дека не беше лоша жртва па и за таа сума во ова време ако останат сите др. Ќе се најди и нов Хакими според мене.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.985
Поени од реакции
9.572
Балотели стил… колку повеќе му пропаѓаше кариерата, толку повеќе курч.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.393
Поени од реакции
86.797
ОБОБОБОБОБОБО Мурињо... Ќе се зајаде со Конте, ќе јаде гомна за Јуве и Ањели, ќе се тепа со Лотито и Ибра, можно е да му го тури курот на Интер со некоја изјава у нервоза.
Искрено очекував да пројде некој период, али овој на прва прес конференција им го тури :LOL:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Кој лик е Мурџо хаххаххахах :D :D :D , дефинитивно калчово ќе биде поинтересно со него. Периката си отиде да останеше ќе имаше циркузи. И незнам зоштона сите ви е чудно ова со продажбиве,не ме чуди сега и Роналдо да го дадат, преголеми загуби имаат, кај овие па плус кинезиве се, ако ние сме во фрки што да се рече за нив. Мурџо се сили а главни играчи во тим му се МиКитаријан и 40 годишниот Џеко :D. Long project :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom