interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.445
- Поени од реакции
- 3.708
Не, туку ќе стане газда.
Врска немаш.

Мислиш кинезиве за џабе му бараа 1млд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, туку ќе стане газда.
Брат не ги споредувам Интер и Милан моментално. Друго ми беше поентата, затоа и на 2 пати прашав околу тие играчи што се на позајмица.Ама мене поентата на горниот пост ми беше скроз друга. Само нагласив дека сум задоволен од тоа како Милан се снаоѓа со платите на играчите последниве сезона-две. Као за споредба пред 2-3 сезони со Игуаин, Биглиа и кој и да беа Милан беше втор клуб по плати во лига, многу блиску до Јувентус, а погоре од 6 место немаше припарено.
Не ми беше поентата на муабетот да се споредувам со Интер. Интер е шампион и има доста подобар тим од Милан. Јас за следната сезона очекувам тимот да е горе доле на исто ниво на квалитет како сега. Сите тие што ќе си заминат ќе бидат заменети со играчи што ќе земаат исти или помали плати.
Иначе досега 13 за Маигнан и 28 за Томори, треба и околу 15 ако не се лажам за Тонали ама веќе одреден период има муабети дека ќе ја намалат сумата со вклучување на 1 или 2 глувци од примавера. Далот ќе го вратат во Манчестер а на Брахим е можно да му ја продолжат позајмицата за уште една сезона.
Заради тоа погоре што го пишав.Никој не ти збори за конкурентност него финансии. Не знам што ги мешате тие поими.
Suning have pledged their own shares at Inter as collateral in the deal, meaning Oaktree would automatically take possession of them if Suning failed to respect the terms of their agreement.Врска немаш.
Мислиш кинезиве за џабе му бараа 1млд.
Suning have pledged their own shares at Inter as collateral in the deal, meaning Oaktree would automatically take possession of them if Suning failed to respect the terms of their agreement.
Oaktree would therefore become Inter’s owners if Suning couldn’t repay the money within the time frame agreed, which is exactly how Elliott took over from Yonghong Li at AC Milan in 2018.
Префрли се на фан-клуб да не ги замараме овде.Грешка.
MILAN (Reuters) -Italian champions Inter Milan are close to securing a 275 million euro ($336 million) deal to help their finances and hand a minority stake to U.S. investment firm Oaktree Capital Group, two sources close to the matter said on Wednesday.
As part of the deal, Oaktree would get a 31% stake currently held by LionRock Capital, a Hong Kong-based investment firm, and at least one place on the club's board, the two sources said.
Да. Абе ко децана мали сте станале збор човек да не каже а и сами знаете каква е ситуацијата.Сакаш да кажеш дека ќе банкротира и ќе го префрлат во серија Д?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
10мил годишно за голман и 20мил провизија за свињата или 3 мил годишно и 14 мил за трансфер за голман кој имаше највише клин шитови у топ 5 лигите у Европа, не дека Милан паднал на Кордаз или Миранте!
![]()
![]()
Alex Cordaz Is Ready To Return To Inter This Summer, Italian Media Report
Crotone goalkeeper Alex Cordaz looks set to return to Inter this summer having come through the Nerazzurri academy, according to a report in the Italiansempreinter.com
U ovoj prosek vlagaat perspektivnite i prejaki leao, tonali, kalabrija, salemakers.Despite the everlasting Zlatan Ibrahimovi?, Milan AC is the youngest team at the level of the five major European leagues (24.5 years).
U ovoj prosek vlagaat perspektivnite i prejaki leao, tonali, kalabrija, salemakers.
Ne me sfakaj pogresno, ama golem kurcic e ovoj muabet so prosekov na godini, nisto ne znaci ako igracite sto istiot go ispolnuvaat se ko nabrojanive, ajde eve ke go trgneme tonali na strana iako za kur ne vi go bivase prethodnava sezona, ne se nametna pokraj invalidiziran benaser i mestoto u tim mu go fati crnec od torino, prodavcac na ckartni rejban cvikeri so mrtov majmun na glava.
Donaruma isto vlagase u prosekov a on ke si odi, vrtete ja kako sakate golem udar e zaminuvanjeto na donaruma, godinava mnogu pati gi gleav milan i dosta bodovi im ima doneseno so negovoto branenje, pokraj Ibra i Kesi on e isto eden od najzasluznite sto Milan uspeaa da idat vo LS, trgam na strana sto se posra so Raiola, toa si stoi.
И тоа е се што треба да знаете за дискусијава.@Trolejbus ти мајка изгледа не си го гледал Хакан сезонава доволно
Далеку од тоа дека хендикеп би било негово заминување за тимот.
Иначе заборавате една многу битна работа у муабетов а тоа е:
Despite the everlasting Zlatan Ibrahimovi?, Milan AC is the youngest team at the level of the five major European leagues (24.5 years).
Иначе за Донарума колку и да е јак, погледнете свите респектабилни новинари и аналитичари дека викаат дека Милан односно Малдини изиграл одлично.
10мил годишно за голман и 20мил провизија за свињата или 3 мил годишно и 14 мил за трансфер за голман кој имаше највише клин шитови у топ 5 лигите у Европа, не дека Милан паднал на Кордаз или Миранте!
Томори е договорен на рате да се исплаќа, а за Тонали ќе ја решат со младинци ко Габија или Побега.
Така да Милан стои финансиски прилично добро, и ако новава управа до сега се покажа дека работи одлично и паметно пред све, не се расфрлаат со паре ама ако се укаже некоја прилика ко со Тео, ја мислим дека летово можат комотно да потрошат 50-70 мил евра без проблем.
Нема да го вратат, ќе го откупат премногу е ниска сумата како што кажав за играч од овој калибар, уште од поодамна се пишува дека ќе го купат.
Иначе ти нема смисла логикава. Ко сеа ја да пишам го прогласија за најдобар дефанзивец за криво да им е на нашиве што го шиткаат за 16 милки најдобриот дефанзивец у лигава. Глупости. Нема сврха да го дробиме на темава околу ова.
И како што реков не знам зошто нему му го дале ова признание, ама не им е првпат ваков втф потег да напраат.
Zhang has clarified that the targeted amount raised from sales during the window is a net profit of €70 million.
Aside from profits from transfer sales, the club are also targeting a total reduction of 15% to the wage bill for the upcoming season.
Не бе Интер не е во ништо полоша финансиска состојба од другите клубови.