Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Смешки. Кјаер за овој е измислен, зборам за сезонава. Овој и во Аталанта не беше најдобар...Толои, Госенс па и Паломино пре би ги земал во предвид него Ромеро.
Ама ќе мора да се продава, па повеќе пари ќе добие Јуве како најдобар одбранбен за сезона 2020/21, друга логика не гледам за ваквиот избор.
И овде Јуве успеавте да го умешате? :icon_lol: За бадијала ќе го дадеме (16-18 милиони опција имаат, бадијала за играч од овој калибар) без разлика дали ќе е у тим на година или не.

У секој случај, незаслужено признание. 3-4 играчи минимум подобри имаше од него годинава.

И овде Јуве успеавте да го умешате? :icon_lol: За бадијала ќе го дадеме (16-18 милиони опција имаат, бадијала за играч од овој калибар) без разлика дали ќе е у тим на година или не.

У секој случај, незаслужено признание. 3-4 играчи минимум подобри имаше од него годинава.

Па на ништо друго не може да ми текне кога ќе погледнам дека Ромеро е прогласен за најдобар дефанзивец за изминатава сезона.
Значи збориме за играч кој не е ниту во својот тим со највеќе минути (тим кој ја има петтата најдобра одбрана во лигата) и само 8 пати има изиграно без примен гол Аталанта кога он бил стартер (вкупно 31 натпревар од кои 29 стартер)
Еве кажи ти на пример зашто он заслужил да го добие ова признание...
А чим е опција за купување, а не да се обрвзани, може да кажеме дека следна година ќе биде дел од Јуве.

Па на ништо друго не може да ми текне кога ќе погледнам дека Ромеро е прогласен за најдобар дефанзивец за изминатава сезона.
Значи збориме за играч кој не е ниту во својот тим со највеќе минути (тим кој ја има петтата најдобра одбрана во лигата) и само 8 пати има изиграно без примен гол Аталанта кога он бил стартер (вкупно 31 натпревар од кои 29 стартер)
Еве кажи ти на пример зашто он заслужил да го добие ова признание...
А чим е опција за купување, а не да се обрвзани, може да кажеме дека следна година ќе биде дел од Јуве.
Нема да го вратат, ќе го откупат премногу е ниска сумата како што кажав за играч од овој калибар, уште од поодамна се пишува дека ќе го купат.

Иначе ти нема смисла логикава. Ко сеа ја да пишам го прогласија за најдобар дефанзивец за криво да им е на нашиве што го шиткаат за 16 милки најдобриот дефанзивец у лигава. Глупости. Нема сврха да го дробиме на темава околу ова.

И како што реков не знам зошто нему му го дале ова признание, ама не им е првпат ваков втф потег да напраат.

Последно уредено:
Нема да го вратат, ќе го откупат премногу е ниска сумата како што кажав за играч од овој калибар, уште од поодамна се пишува дека ќе го купат.

Иначе ти нема смисла логикава. Ко сеа ја да пишам го прогласија за најдобар дефанзивец за криво да им е на нашиве што го шиткаат за 16 милки најдобриот дефанзивец у лигава. Глупости. Нема сврха да го дробиме на темава околу ова.

И ако што реков не знам зошто нему му го дале ова признание, ама не им е првпат ваков втф потег да напраат.

Не може да има или нема смисла логиката кога за тоа дека ќе биде продаден за 16 мил дознав од тебе. Мислев дека е само позајмица без никакви опции/обврски.
Али ајде, ќе збориме пак на оваа тема кога ќе се официјализира.

193705138_1270088980117024_4703862670827524034_n.jpg

Заслужено.

194170496_1270155430110379_1203190193880773765_n.jpg

Смешно.

194216438_1270217296770859_1012052583676242068_n.jpg

Заслужено.

193517380_1270217156770873_2153102754909680251_n.jpg

Заслужено само и само ако Лукаку биде прогласен за играч на сезоната.

192790910_1270049223454333_8191686876080113356_n.jpg

Заслужено, пред се ради тоа што постигна 21 гол. Иначе Бастони беше зрел за наградава исто како и лани.

Значи централен мора да има габарит и маса, не бива комарец да се рога со слонови!
На времето Лотар Матеус кога му отежна газот, а не му се идеше у пензија издејствува во Баерн да го стават заден централен, поголеми циркузи не сум видел у животот, го прескакаа како мало дете. Јас го мразев додека беше у зенит на кариера, ама после жал ми падна. Така да колку сака нека е фудбалски поткован ако нема физички предиспозиции, џабе е!

Леле Матеус, хахахаха каква гадна фаца, ја мислим овој ни мајка му и татко му не го сакале! И ја го мрзев многу
Автоматски споено мислење:

Смешно, барем 5 голмани подобри од него има у лигава
984ddf3whAEQzwp2tku-3pTLtsePQVBOvnPuNJuLZKycmylrSQoFppoTHYPNpanhY4l8pSKJ6PEDnqpqIxOsAHGVqZhZ=w1200-h630-p-k-no-nu

Леле Матеус, хахахаха каква гадна фаца, ја мислим овој ни мајка му и татко му не го сакале! И ја го мрзев многу
Автоматски споено мислење:

Смешно, барем 5 голмани подобри од него има у лигава
984ddf3whAEQzwp2tku-3pTLtsePQVBOvnPuNJuLZKycmylrSQoFppoTHYPNpanhY4l8pSKJ6PEDnqpqIxOsAHGVqZhZ=w1200-h630-p-k-no-nu
Реално требаше Ханда да си ја лапа, најмалку примени голови у Серија А... На почетокот на сезоната прими голови ради пацерски грешки на одбраната и неколку рикошети...

Хејтери СТОП!

Значи централен мора да има габарит и маса, не бива комарец да се рога со слонови!
На времето Лотар Матеус кога му отежна газот, а не му се идеше у пензија издејствува во Баерн да го стават заден централен, поголеми циркузи не сум видел у животот, го прескакаа како мало дете. Јас го мразев додека беше у зенит на кариера, ама после жал ми падна. Така да колку сака нека е фудбалски поткован ако нема физички предиспозиции, џабе е!

Канаваро на апаратима

Ne mora da ima gabarit i masa.. Primer Fabio Canavaro, povisok samo od Giovinco i dzudzeno Papu bivsiot na Atalanta, pa zema zlatna lopta.. Maskerano u najjakata barsa igrase stoper.. i drugi..

Иван Кордоба? се сеќавам ко копиљ еден од омилените халфови ми беше. Борбен играч, прав копач, сикарио :D
Канаваро исто класа штопер иако никад не сум го сакал баш (погоди зашто).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom