Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
П.С. Ова е начин Интер и Милан пак да бидат финансиски постабилни. Посебно Интер кој е во проблеми сега...
На краток рок сите овие клубови ќе имаат финансиски ќар. Кога ќе почнеш да ги гледаш секоја недела како играат меѓу себе едни те исти екипи, за 2-3 години и таа лига нема да е ништо посебно.

Убавината во фудбалот е кога Динамо ќе го исфрли Тотенхем, Ѕвезда ќе го добие Ливерпул итн... небитно е дали нешто можат да освојат, но има милиони навивачи на такви клубови кои живеат за тие неколку натпревари во годината.

Има уште многу да се пишува а гледам дека ова се дискутира на повеќе теми во исто време, така да ќе отворам тема, со анкета, со се, па ќе продолжиме таму.
Автоматски споено мислење:

Тема за супер-лигата во најава:

Последно уредено:
Артур се што можеше да погреши, погреши. Каков пропаднат фудбалер.
Нормално, никој не го споменува за најголем флоп сезонава. :icon_lol:
Катастрофална трампа искочи Артур-Пјаниќ. Овој вториов го заборавив дека постои како играч. А беше, веројатно, најдобар везњак во Јувентус со години наназад.
Ама сепак немој така па јунветашите на чело со Мондонико со срце го чекаа неговото враќање на терените после повреда, на пример против Беневентно беше директен асистент за гол.
Како смееш така да збориш за играч што според папири вреди 70 милиони евра во една од најсрамните и најлошите зделки ширум светот. Секако за тоа нема ништо во розевите весници на чизмата туку на насловна има дека Интер дужи плати.
Башка со овој пост индиректо удараш на најсилната средина во Италија.
Плус Дибала им се врати, ете прошлото коло го постигна првиот гол сезонава.

Пушти им на Наполи вечер, дупи го Јуве, играј си курташак со лигава, ти се може.

izgubio od napoli

voli

Артур се што можеше да погреши, погреши. Каков пропаднат фудбалер.
Нормално, никој не го споменува за најголем флоп сезонава. :icon_lol:
Катастрофална трампа искочи Артур-Пјаниќ. Овој вториов го заборавив дека постои како играч. А беше, веројатно, најдобар везњак во Јувентус со години наназад.
Ispraa pari i barca i juve da pokrijat toa FFP.. po 50/60 miliona gi procenija

Ne mi paga na pamet nekoj potezok blam od onoj Juventus da ne fatat Liga sampioni godinava. Mozda Man utd koga ni dade 700 gola ali sepak ne.

Ke fatat be ne se sekiraj, ima sve da tepame do kraj, duri i 2ri ke bideme.. ke gi tepame doma i milan i inter i toa vetruskite od timovi ostanati
Ќе ги тепате и после ќе те разбуди алармот за на работа ;)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ќе ги тепате и после ќе те разбуди алармот за на работа ;)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
I posle ke se spremam za na rabota, sve toa kosula oblakam, pantaloni, čarapi, se bricam pa pomada na lice, sve toa doteran, so tasnice ala pederka, so sendviče u nea, taman na vrata me isprakja ženata i se doblizuva da me baci za čao, koga ono sviri alarm, stanuvam i sfakjam deka sum nevraboten :D inception rules

Марли и остали Миланези, не умарајте за судискиве одлуки на натпреваров, тотално сте во право за се, вечер Интер ќе добие судиска помош...

Последно уредено:
Новото лого на интер у најавата со компјутерската технологија, на дресовите им стои старово... хаос пичке лудило.

Новото лого на интер у најавата со компјутерската технологија, на дресовите им стои старово... хаос пичке лудило.

Огромна грешка. Сега ќе им ја земат титулата и ќе им ја дадат на Јувентус.

Не им треба, 9 имат по ред. Нека одморат малце.
На Јунајтед ќе ја дадат, они уморни се од чекање на титула.

...а заборавив ЛЕ имаат, ништо, не се важи постов...

I posle ke se spremam za na rabota, sve toa kosula oblakam, pantaloni, čarapi, se bricam pa pomada na lice, sve toa doteran, so tasnice ala pederka, so sendviče u nea, taman na vrata me isprakja ženata i se doblizuva da me baci za čao, koga ono sviri alarm, stanuvam i sfakjam deka sum nevraboten :D inception rules
И си викаш ај бар со жена ми ќе сркнам едно кафе по сабајлечки кога она звони аларм, стануваш и сфаќаш дека жена ти те оставила...

Јебига живот си викаш, ај бар да поспијам уште 5 минути, кога она звони аларм, се будиш под мост на Вардар... Кога тоа жена ти ја добила куќата во разводот... Ај у пичку матер си викаш....

Марли и остали Миланези, не умарајте за судискиве одлуки на натпреваров, тотално сте во право за се, вечер Интер ќе добие судиска помош...
Daj boze da dobie

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom