Nema labavo so sladoledamusДобра е засега![]()
Мртва игра со два шута во гол, два поклонети гола од кои еден непостоечки пенал... Преголема среќа ама во реваншот вака ако играте со Хакими и Лулаку ќе го јадете 100-0...Se gleda deka Kiki Sandro i De Ligt falea pred 2-3 nedeli... ideme 1, 2, 3... mario pod kur mi se skri
KONTEHEHEHEHEHEHHEEHE
Јас мислам ако пробаме хумор еднаков или близок до тој на Васко си имам гости на слава во глата Ефтов тогаш масовно самоубиство не ни бегаКолку и да знаеме сите да забегаме тука со некакви обиди да бидеме интересни, не верувам дека ќе бидеме толку лоши како Васко Ефтов со неговите: Миланка, Наполитанка, Конте-канта и сл.
GOAT на својата позиција... Тука се негде со Лав Јашин..Секоја чест на Буфон. Крвта да му ја ебам.![]()
Да бе нешто изјавил после утакмица за проектот на Сунинг, нешто у стил заврши проектот уште у Август, нека разјаснат интерашиве поопширно и поточно за што се работи.Дали тоа Конте потврди дека имаат финансиски проблеми![]()
Also inevitably, Conte was asked about the financial crisis that Inter are going through, as talks to sell the club to BC Partners break down.Да бе нешто изјавил после утакмица за проектот на Сунинг, нешто у стил заврши проектот уште у Август, нека разјаснат интерашиве поопширно и поточно за што се работи.
А што му е проблемот на Конте со менаџментов па нон стоп вака јавно да ги коментира? Дечко биди среќен што уште си таму и работај си ја работата, човекот има проблеми дефинитивно.