Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Перо мајстореее!
море и на тебе и на тоа периката мамата да ви ја изнаебам.

Сеа Демирал Аутогол

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Очајно второ полувреме играме, среќа Џиџи, Демирал и ДеЛихт се одлични.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Судијата очигледно дека беше наклонет кон Јувентус, сите 50-50 дуели ги судеше контра Интер.

Инаку се на се, тврд натпревар, со 2 поклони за Јувентус овој пат.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Se gleda deka Kiki Sandro i De Ligt falea pred 2-3 nedeli... ideme 1, 2, 3... mario pod kur mi se skri

KONTEHEHEHEHEHEHHEEHE
Мртва игра со два шута во гол, два поклонети гола од кои еден непостоечки пенал... Преголема среќа ама во реваншот вака ако играте со Хакими и Лулаку ќе го јадете 100-0...

Ајде радувајте се малку со Монде и Горилаз за велелепната победа...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.019
Колку и да знаеме сите да забегаме тука со некакви обиди да бидеме интересни, не верувам дека ќе бидеме толку лоши како Васко Ефтов со неговите: Миланка, Наполитанка, Конте-канта и сл.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Колку и да знаеме сите да забегаме тука со некакви обиди да бидеме интересни, не верувам дека ќе бидеме толку лоши како Васко Ефтов со неговите: Миланка, Наполитанка, Конте-канта и сл.
Јас мислам ако пробаме хумор еднаков или близок до тој на Васко си имам гости на слава во глата Ефтов тогаш масовно самоубиство не ни бега :toe:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Дали тоа Конте потврди дека имаат финансиски проблеми :icon_lol:
Да бе нешто изјавил после утакмица за проектот на Сунинг, нешто у стил заврши проектот уште у Август, нека разјаснат интерашиве поопширно и поточно за што се работи.

А што му е проблемот на Конте со менаџментов па нон стоп вака јавно да ги коментира? Дечко биди среќен што уште си таму и работај си ја работата, човекот има проблеми дефинитивно.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Мислеше на засилувањата, дека ги добил сите што ги побарал, затоа сега очекува резултати, ете тоа мислел. :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Да бе нешто изјавил после утакмица за проектот на Сунинг, нешто у стил заврши проектот уште у Август, нека разјаснат интерашиве поопширно и поточно за што се работи.

А што му е проблемот на Конте со менаџментов па нон стоп вака јавно да ги коментира? Дечко биди среќен што уште си таму и работај си ја работата, човекот има проблеми дефинитивно.
Also inevitably, Conte was asked about the financial crisis that Inter are going through, as talks to sell the club to BC Partners break down.

“It’s a strange situation, there’s no point denying it,” replied the coach. “We started out with a project and that project basically froze in August.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom