Џ
Џонтра Волта
Гостин
Толку не ни се у форма екипиве што нема кој да пише едно фино и културно МИХИХИХИХИХИХИЛАН.
Леле тоа копиле што све фати. Ама највеќе ме иритира од 60 минута што пробуваше време да задржи. 60та минута он време задржава страшно.Овие Верона се тоа што беше Удинезе пред неколку години. Цврста и опасна екипа.
Силвестри е добар голман, му ебам фацата.
Копиленце е и претходно го иам забележано, стварно квалитетен голман. Има таква фаца што моли да ја шамараш.Леле тоа копиле што све фати. Ама највеќе ме иритира од 60 минута што пробуваше време да задржи. 60та минута он време задржава страшно.
Мене вечерва не ми оставија некој впечаток.Овие Верона се тоа што беше Удинезе пред неколку години. Цврста и опасна екипа.
Силвестри е добар голман, му ебам фацата.
Општо зборам, лани беа покварена екипа, таква језива, тврда, мртва што игра на резултат. А и годинава се такви, до пред утакмицава имаа 8-3 гол разлика. Прати ги сезонава и ќе видиш под 7мо место не верувам дека ќе завршат, гол разлика изедначена, помалце голови дадено од кола изиграно и одбрана сигурно у топ 5. Све да им ебам.Мене вечерва не ми оставија некој впечаток.
Добро, зезнаа здраво, но не покажаа нешто.
Им фалеа доста играчи ко прво, а второ стилот на игра им е таков што умираат после 60та минута. Јувентус не им мрдна 60 минути во Торино и после ќе им земеше и три бода за малце, нешто слично ко денес. Заебана екипа се дефинитивно, играат висок пресинг и имаат многу добра транзиција.Мене вечерва не ми оставија некој впечаток.
Добро, зезнаа здраво, но не покажаа нешто.
Ќе видиме следно коло со Наполи. Ако изгубат ќе им се случи скоро сигурно бродолом. Ама ако извадат X или во најдобар случај победа тоа е веќе друг муабет. Фали на тимов 2-3ца играчи за да се издржи темпово со натпреварите и стилот што го игра Милан кој бара трачење 90 мин. Се надевам адекватно ќе се реагира во зимското меркато.Им фалеа доста играчи ко прво, а второ стилот на игра им е таков што умираат после 60та минута. Јувентус не им мрдна 60 минути во Торино и после ќе им земеше и три бода за малце, нешто слично ко денес. Заебана екипа се дефинитивно, играат висок пресинг и имаат многу добра транзиција.
Милан многу лесно може у провалија да отиде, следно коло со Наполи гости.
Дибала заслужува резерва бидејќи не е во форма..Ние веќе се помиривме, нема титула за нас оваа сезона. За мене лично, кривицата не е само кај Пирло.
Мората ; Киеза ; Дибала ; Роналдо ; Кулушевски | Незнам како планира овие 5 играчи да ги игра у прв состав, реално никој не заслужува резерва.
И ти чекаше 3+?Да ти се мочам у екипата умрена и у тоа умрениот самопрогласен тренер.
Да ги немав на тикет 3 гола ќе уденеа,племе им ебам смрдено!
Sent from my SM-G975U using Tapatalk