Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже за каков winning mentality зборуваш ? ЛШ ти е најголем пример дека го нема, ниту некад сте го имале. А и како ќе го имате, како ќе се носи Јувентус на утакмици кога е најпотребен карактер, mentality, муда како сакаш наречи ги, кога со години уназад а загусти се активира цела машинерија од судии до медиуми да ви го спасува газот. Со Бонучи и Киелини кои имаат слобода физички да нападнат судии ? Со Де Лихт кој има слобода да игра со рака како му текне ? Тоа што кога сте надиграни добивате смешни пенали, судиски одлуки а од друга страна секој тим кој и најмала закана претставува е десеткуван од судии ? Чувај ги тие муабето за кај вас у фан клуб или за полулуѓе ко Ивица, Славчо. Winning mentality person сехехехекако, обичен криминалец. Ок не е обичен, criminal mastermind e. Не е приглуп бандит ко Моџи да си дозволи да го фатат.Бате, winning mentality person нормално е да има комплекс и да клај орлови нокти за да успее да го добија она што го сака, знам дека ти е тешко тоа да го сватиш, 10 години едини куп е Вијареџо што го имате освоено..Очигледно е дека повеќе Италијанското не ги рани..Некако, ни се одомаќини, па го сметаме по дифолт за освоено...Тоа беше барем минатите 10 години...За наредно, ќе видиме....
Дури е Ањели, Претседател на клубот..Јас сум мирен. Секогаш кога бил Ањели претседател, секогаш Јуве бил нумеро уно во Италија...Од Џани до сега...
Има освоено се со Милан и тоа ЛШ два пати,со Јуве изгуби финале од Барса.![]()
3.7K views · 67 reactions | "Pirlo con la juventus ha vinto TUTTO, ha fatto una finale di Champions League" Ma veramente?? "Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final" I mean, really? #prostituzioneintellettuale | I
"Pirlo con la juventus ha vinto TUTTO, ha fatto una finale di Champions League" Ma veramente?? "Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final" I mean, really?...www.facebook.com
"Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final"
![]()
![]()
Почнаа овие, бетер од вмро.
Многу надежен старт
![]()
Буфон го ‘закача’ Пирло: Ќе треба ли да те викам „мистер“? | Екипа
Легендарниот голман на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, беше меѓу првите кои го поздравија именувањето на Андреа Пирло за нов тре...ekipa.mk
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...Па добро, Буфон има право да го зајаде малку Пирло. Чудна ситуација е да ти дојде за тренер човек кој ти бил соиграч и во клуб и во репрезентација и со кој си минал и сито и решето...
Не знам како го протолкувавте лошо ова од Буфон.
Џиџи ќе му биде од огроман помош на Пирло и прва поддршка, 100% сум убеден во тоа.
Интересна сезона се надзира пред нас, белки ќе ги исполни очекувањата.
Ти па од Буфон очекуваш класа и зрела изјаваПа у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...
Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...
се менуваат времињата сине, порано тука на форумот пред 10 години ми се обраќаа со „very logical“ па за сега да ми реплицираат со „магистре“Па у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...
Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...
А тек Гатузо што има изјавеноТи па од Буфон очекуваш класа и зрела изјава