Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Никој не ги коментира шпекулацииве за Давид Силва во Лацио ама ако се оствари тоа, јебено добар трансфер, мега јак играч е Силва а Лацио покажува дека сака да остане во топ4 и понатака.

Ќе видиме само дали ќе го задржат Инзаги, клучна карика е за овој нивни успех.

Кого интересира што било поврзано со Лацио? :icon_lol:

O

ob1

Гостин
Последен ваков експеримент, односно назначување на тренер без никакво претходно искуство мислам дека беше Сидорф.
Играше у Ботафого, му се јавил Берлускони come to Milan bam bam, пробивање дно за 4 месеци и јадење педала. :D
Се надевам дека нема иста судбина да го снајде и Пирло, доста ризичен потег, ма да ако имале шанса за Покетино мислам дека после ваква сезона повеќе смисла ќе имало Покетино да се земе или некој поискусен тренер отколку Пирло.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Decki ajde nemoj da se karate, pa imajte malce oset za mozocnite udari na bjankonero vero- kaki kurac samo rosonero stokomak, i trkacot na sredni distanci, ajde malce da se opustime vo ovaa vrnezliva sabotna kvecerina so edna unplugged numera

Ideme site zaedno poorompompero pero pero poromporonpom pero

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Многу јак лик е Бјанконеро, вчера и денес 17 постови напиша дека Јувентус не сонувале за ЛШ зашто освоиле во 93, за да сонувале требало да немаат освоено... Он бил жив во таа ера така да сите вие деца родени од 2000 па навака не знаете што зборите и само љубоморите...

Да ве потсетам во случај да не сте го утнале тој пост, само во Кајгана готвач го нема напишано.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Последен ваков експеримент, односно назначување на тренер без никакво претходно искуство мислам дека беше Сидорф.
Играше у Ботафого, му се јавил Берлускони come to Milan bam bam, пробивање дно за 4 месеци и јадење педала. :D
Се надевам дека нема иста судбина да го снајде и Пирло, доста ризичен потег, ма да ако имале шанса за Покетино мислам дека после ваква сезона повеќе смисла ќе имало Покетино да се земе или некој поискусен тренер отколку Пирло.
Не знам дали имаш забележано ама во Италија многу ретко се ангажираат странски тренери (бидејќи го спомна Покетино).
Тешка лига е Сериа А за прилагодвање од секоја можна перспектива и амбициозните екипи ангажираат тренери што како играчи играле во Италија и го испечиле занаетот.

Од големите клубови Бенитез беше последно тренер на Наполи и јаде брзо педала, и Де Бур во Интер кој си мислеше дека ова е Холандија .

Е сега Јувентус е на друго ниво ама не мислам дека Покетино би бил добар тренер за во Италија.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Многу јак лик е Бјанконеро, вчера и денес 17 постови напиша дека Јувентус не сонувале за ЛШ зашто освоиле во 93, за да сонувале требало да немаат освоено... Он бил жив во таа ера така да сите вие деца родени од 2000 па навака не знаете што зборите и само љубоморите...

Да ве потсетам во случај да не сте го утнале тој пост, само во Кајгана готвач го нема напишано.
Сигурно читаше погоре дебатирав со ликот и му постирам слика од пеналот на Шева против Јуве финале ЛШ 2003,ми реплицира тоа било историја и тогаш не сум ни бил роден.Му кажувам дека се сеќавам и му опишувам детали од утакмицата и ми реплицира џабе мрчите и љубоморите вие родени после 2000,му враќам брат слабо стоиш со математика ми реплицира каква врска има тоа и почнува да ми објаснува дека се сонувало за нешто не остварено,Јуве не сонувале за ЛШ бидејќи ја освоиле.
:pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам дали имаш забележано ама во Италија многу ретко се ангажираат странски тренери (бидејќи го спомна Покетино).
Тешка лига е Сериа А за прилагодвање од секоја можна перспектива и амбициозните екипи ангажираат тренери што како играчи играле во Италија и го испечиле занаетот.

Од големите клубови Бенитез беше последно тренер на Наполи и јаде брзо педала, и Де Бур во Интер кој си мислеше дека ова е Холандија .

Е сега Јувентус е на друго ниво ама не мислам дека Покетино би бил добар тренер за во Италија.
Rudi Garcia e dobar trener, gi znae italijanskite ekipi i mu ide protiv niv, kao sto mozevme da vidime i vcera. Poromporompompero

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.314
Поени од реакции
5.984
Се смееа и кога Пирло дојде босман трансфер во Јуве, го нарекуваа дедо медо...

А јас сум убеден дека и сега истите тие на крајот ќе се смеат, ама малце покисело, ама отом потом..

Со потегов експресно Пирло да се назначи на тренер на местото на Сари, се покажа јасно дека Сари оддамна има добиено црвен картон од Ањели, само се чекаше времето. Сари го спасуваше само освојување на ЛШ..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.719
Се смееа и кога Пирло дојде босман трансфер во Јуве, го нарекуваа дедо медо...

А јас сум убеден дека и сега истите тие на крајот ќе се смеат, ама малце покисело, ама отом потом..

Со потегов експресно Пирло да се назначи на тренер на местото на Сари, се покажа јасно дека Сари оддамна има добиено црвен картон од Ањели, само се чекаше времето. Сари го спасуваше само освојување на ЛШ..
Сари добил црвен пред месец и Паратили изјави дека мечот пред со Лион беше се бешњ решено.

Момблано :icon_lol: одамна кажа дека Сари не њ тренер а дека Пирло има можност да биде.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Со ова се тешите.
Абе и со Пирло како тренер ќе бидеме битно пред вас :pos:

Иако јас не го потценувам Пирло, верувам во неговата интелигенција. Многу по почитуван од Сари, со тоа и атмосферата во клубот ќе биде многу по позитивна.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Со тренер или без тренер исто е кај Јувентус... Серија А и без тренер ќе освојат, а ЛШ со Клоп и Гвардиола заедно нема да освојат.
Не знам кога ќе сфатат дека не се играчите и тренерот проблемот што не можат да освојат ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom