Друже за каков winning mentality зборуваш ? ЛШ ти е најголем пример дека го нема, ниту некад сте го имале. А и како ќе го имате, како ќе се носи Јувентус на утакмици кога е најпотребен карактер, mentality, муда како сакаш наречи ги, кога со години уназад а загусти се активира цела машинерија од судии до медиуми да ви го спасува газот. Со Бонучи и Киелини кои имаат слобода физички да нападнат судии ? Со Де Лихт кој има слобода да игра со рака како му текне ? Тоа што кога сте надиграни добивате смешни пенали, судиски одлуки а од друга страна секој тим кој и најмала закана претставува е десеткуван од судии ? Чувај ги тие муабето за кај вас у фан клуб или за полулуѓе ко Ивица, Славчо. Winning mentality person сехехехекако, обичен криминалец. Ок не е обичен, criminal mastermind e. Не е приглуп бандит ко Моџи да си дозволи да го фатат.Бате, winning mentality person нормално е да има комплекс и да клај орлови нокти за да успее да го добија она што го сака, знам дека ти е тешко тоа да го сватиш, 10 години едини куп е Вијареџо што го имате освоено..Очигледно е дека повеќе Италијанското не ги рани..Некако, ни се одомаќини, па го сметаме по дифолт за освоено...Тоа беше барем минатите 10 години...За наредно, ќе видиме....
Дури е Ањели, Претседател на клубот..Јас сум мирен. Секогаш кога бил Ањели претседател, секогаш Јуве бил нумеро уно во Италија...Од Џани до сега...
Има освоено се со Милан и тоа ЛШ два пати,со Јуве изгуби финале од Барса.![]()
3.7K views · 67 reactions | "Pirlo con la juventus ha vinto TUTTO, ha fatto una finale di Champions League" Ma veramente?? "Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a... | By Inter World Supporters | Facebook
"Pirlo con la juventus ha vinto TUTTO, ha fatto una finale di Champions League" Ma veramente?? "Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a...www.facebook.com
"Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final"
![]()
![]()
Почнаа овие, бетер од вмро.
Па добро, Буфон има право да го зајаде малку Пирло. Чудна ситуација е да ти дојде за тренер човек кој ти бил соиграч и во клуб и во репрезентација и со кој си минал и сито и решето...Многу надежен старт
![]()
Буфон го ‘закача’ Пирло: Ќе треба ли да те викам „мистер“? | Екипа
Легендарниот голман на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, беше меѓу првите кои го поздравија именувањето на Андреа Пирло за нов тре...ekipa.mk
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...Па добро, Буфон има право да го зајаде малку Пирло. Чудна ситуација е да ти дојде за тренер човек кој ти бил соиграч и во клуб и во репрезентација и со кој си минал и сито и решето...
Белки немаНе знам како го протолкувавте лошо ова од Буфон.
Џиџи ќе му биде од огроман помош на Пирло и прва поддршка, 100% сум убеден во тоа.
Интересна сезона се надзира пред нас, белки ќе ги исполни очекувањата.
Ти па од Буфон очекуваш класа и зрела изјаваПа у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...
Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...
се менуваат времињата сине, порано тука на форумот пред 10 години ми се обраќаа со „very logical“ па за сега да ми реплицираат со „магистре“Па у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...
Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...
А тек Гатузо што има изјавеноТи па од Буфон очекуваш класа и зрела изјава