Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Бате, winning mentality person нормално е да има комплекс и да клај орлови нокти за да успее да го добија она што го сака, знам дека ти е тешко тоа да го сватиш, 10 години едини куп е Вијареџо што го имате освоено..Очигледно е дека повеќе Италијанското не ги рани..Некако, ни се одомаќини, па го сметаме по дифолт за освоено...Тоа беше барем минатите 10 години...За наредно, ќе видиме....

Дури е Ањели, Претседател на клубот..Јас сум мирен. Секогаш кога бил Ањели претседател, секогаш Јуве бил нумеро уно во Италија...Од Џани до сега...
Друже за каков winning mentality зборуваш ? ЛШ ти е најголем пример дека го нема, ниту некад сте го имале. А и како ќе го имате, како ќе се носи Јувентус на утакмици кога е најпотребен карактер, mentality, муда како сакаш наречи ги, кога со години уназад а загусти се активира цела машинерија од судии до медиуми да ви го спасува газот. Со Бонучи и Киелини кои имаат слобода физички да нападнат судии ? Со Де Лихт кој има слобода да игра со рака како му текне ? Тоа што кога сте надиграни добивате смешни пенали, судиски одлуки а од друга страна секој тим кој и најмала закана претставува е десеткуван од судии ? Чувај ги тие муабето за кај вас у фан клуб или за полулуѓе ко Ивица, Славчо. Winning mentality person сехехехекако, обичен криминалец. Ок не е обичен, criminal mastermind e. Не е приглуп бандит ко Моџи да си дозволи да го фатат.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин

"Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final"
:pos: :pos: :pos:

Почнаа овие, бетер од вмро.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Колку сакаат можат да си фантазираат ама Пирло врвот во Кариерата и најголемиот успех го постигна дур Играше во Милан.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

"Pirlo won EVERYTHING with juventus, he played a Champions League final"
:pos: :pos: :pos:

Почнаа овие, бетер од вмро.
Има освоено се со Милан и тоа ЛШ два пати,со Јуве изгуби финале од Барса.
Такви комплекси и фрустрации им ствара ЛШ што тие се тешат дека битно е да се игра финале.
Во последниве пет години два пати играа финале ЛШ но го јадеа од Барса и Реал али за нив битно е да се учествува и ако изгубиле финале исто како да го освоиле. :pos:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Многу надежен старт

Па добро, Буфон има право да го зајаде малку Пирло. Чудна ситуација е да ти дојде за тренер човек кој ти бил соиграч и во клуб и во репрезентација и со кој си минал и сито и решето...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Па добро, Буфон има право да го зајаде малку Пирло. Чудна ситуација е да ти дојде за тренер човек кој ти бил соиграч и во клуб и во репрезентација и со кој си минал и сито и решето...
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.410
Не знам како го протолкувавте лошо ова од Буфон :pos:.

Џиџи ќе му биде од огроман помош на Пирло и прва поддршка, 100% сум убеден во тоа.

Интересна сезона се надзира пред нас, белки ќе ги исполни очекувањата.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Со овој статус, Буфон сака уште од сега да му го земе тренерското место на Пирло :kafence:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Па у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...

Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Не знам како го протолкувавте лошо ова од Буфон :pos:.

Џиџи ќе му биде од огроман помош на Пирло и прва поддршка, 100% сум убеден во тоа.

Интересна сезона се надзира пред нас, белки ќе ги исполни очекувањата.
Белки нема :kafence:

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Па у стил 'абе до вчера бевме на буљаш сеа треба да те викам мистер, кој кур дај со Киелини ќе се качиме на двоспратен автобус ќе се начукаме и ќе го дупчиме Игуаин дека е дебел'...

Многу позрела изјава од Буфон ќе беше во стил 'многу го почитувам Пирло и мислам дека е правиот човек за оваа работа, ја има цела поддршка од мене и екипата бла бла бла'...
Ти па од Буфон очекуваш класа и зрела изјава

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

се менуваат времињата сине, порано тука на форумот пред 10 години ми се обраќаа со „very logical“ па за сега да ми реплицираат со „магистре“

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Вакво јавно излагање у старт покажува дека фаци како Бонучи, Киелини и Буфон ќе го сметаат Пирло за рамен на нив а не над нив и авторитет... За Роки не знам ќе видиме ама мислам дека ќе им се деси потоп...

Роки им се пензионираше. Лани Таљавенто, годинава он.
Треба ново дете со свирче на Пирло да му најда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom