Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште ли муабети за местење [emoji28] а 3 и 4 гол ги има ли во 5та лига?

Ругани кловн, ама тој не е ни до толку виновен, Бонучи повеќе пазеше на Ребич, ама Пјанич. :pos:

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Coach Stefano Pioli is getting strong results, but Milan have given up trying to deny they are in talks with Ralf Rangnick. Is Ibrahimovic impressed?

"Who is Rangnick? I don't even know who he is."

Не бе чоеков е ѕвер :vozbud:

Да им ебам матер на сите во Милан.Газидис сака да има контрола во тимот,Малдини сака контрола во Милан,Рагник сака потполна контрола,условот на Ибра да остане во Милан е да им контрола во Милан.Многу татковци на крај децата килави,сите сакат да имаат контрола во Милан а никој не превзема одговорност за срањето.

Ми излезе хајлајтс од натпреварот Милан Јуве, не викам дека натпреварот беше наместен ама онаков гол како на Кеси ни во регионална Македонска лига нема, 5 играчи на Јувентус го гледаат како си се шеткари Кеси во 16 и никој не мрда, буквално го оставија гол да дај и кој ќе кажи спротивно има проблем и со очите и со мозокот :)
Potpolno si vo pravo, nikogas vo istorijata na fudbalot ne se desilo da nekoj igrac vo 16tnik izigra 4-5 protivnicki igraci i dade gol pritoa tie da ne mozat da reagiraat.

E sega na primer, vakov gol da dadeshe gospodinot bog na fudbalska igra, Llorente, sigurno se ke beshe realno i regularno i istoto ke se dolzhese na noviot mega jak krevet od 35k evra koj istoimeniot igrac go ima.

Inace izjavata na Ibra e klasicno klosarenje, ne bi sakal poekje da navlagam u toa.

Potpolno si vo pravo, nikogas vo istorijata na fudbalot ne se desilo da nekoj igrac vo 16tnik izigra 4-5 protivnicki igraci i dade gol pritoa tie da ne mozat da reagiraat.

E sega na primer, vakov gol da dadeshe gospodinot bog na fudbalska igra, Llorente, sigurno se ke beshe realno i regularno i istoto ke se dolzhese na noviot mega jak krevet od 35k evra koj istoimeniot igrac go ima.

Inace izjavata na Ibra e klasicno klosarenje, ne bi sakal poekje da navlagam u toa.
Не ги издрибла, си се прошета а овие стоеа како колтуци наредени. :)
Секој си има право на свое мислење а тоа е дека голот на Кеси е сумлив.

Не ги издрибла, си се прошета а овие стоеа како колтуци наредени. :)
Секој си има право на свое мислење а тоа е дека голот на Кеси е сумлив.
Pogledni go vtoriot gol na Verona vcera, 5 igraci na Inter isto taka bea nonsalanti i ne se zamaraa, mestat? Pricina? Konte da moze da besnee na pres? Mario i Stefan da doziveat nerven slom? Dzoni da povtori deka Inter e ekipa bez madinja?

Ova shto ti i par drugi clenovi go forsate niz temive ne e mislenje tuku e vasko eftosuvanje, totalno nepotrebno, totalno bez smisla ili bilo kakvi fakti/dokazi.

Jas iskreno ne znam kako voopsto mozete i da pratite sport koga ne uzivate vo negovata ubavina nego celo vreme ste opsednati so mestenje, popustanje i somnitelni raboti.

Eve iako u drug svet beshe ova, za tebe sigurno i polufinaleto Vardar Barsa bilo somnitelno, poso ete togas i rakometarite na Barsa zastanaa, izglea ne im se igrase finale LS, sigurno u soblekuvalna Palmarson im rekol "decki aj da izgubime, pa mora li finale da igrame".

Svashta, mislenje si imala taa, sekako.

Pogledni go vtoriot gol na Verona vcera, 5 igraci na Inter isto taka bea nonsalanti i ne se zamaraa, mestat? Pricina? Konte da moze da besnee na pres? Mario i Stefan da doziveat nerven slom? Dzoni da povtori deka Inter e ekipa bez madinja?

Ova shto ti i par drugi clenovi go forsate niz temive ne e mislenje tuku e vasko eftosuvanje, totalno nepotrebno, totalno bez smisla ili bilo kakvi fakti/dokazi.

Jas iskreno ne znam kako voopsto mozete i da pratite sport koga ne uzivate vo negovata ubavina nego celo vreme ste opsednati so mestenje, popustanje i somnitelni raboti.

Eve iako u drug svet beshe ova, za tebe sigurno i polufinaleto Vardar Barsa bilo somnitelno, poso ete togas i rakometarite na Barsa zastanaa, izglea ne im se igrase finale LS, sigurno u soblekuvalna Palmarson im rekol "decki aj da izgubime, pa mora li finale da igrame".

Svashta, mislenje si imala taa, sekako.
Да, да; така е клипче во Италија појма си немаат шо е местење
Не дека пар екипи беа исфрлени во втора лига за местење меѓу кои и Јувентус (y)

Едноставно им се деси блек оут на Јуве,не е првпат во историја да се дешаваат вакви утакмици. Милан - Ливерпул ЛШ, Ливерпул - Барса исто луд пресврт,ама и на Атлетико им се дешавало вакви утакмици,утакмицата со Јуве во Торино,тоа што Реал ги шлака секогаш на битни утакмици може да кажеме дека Реал мести? :) исто и против Фиорентина им се деси сличен блек аут на Јуве,од 76 до 80 мин. примија три гола.
Автоматски споено мислење:

Да, да; така е клипче во Италија појма си немаат шо е местење
Не дека пар екипи беа исфрлени во втора лига за местење меѓу кои и Јувентус (y)

Вака зборење на празно се само кладионичарски муабети,зашто Јуве кој се бори за скудето би ја наместил утакмицата да изгуби?бар мислиш малце пред да пишеш?

Едноставно им се деси блек оут на Јуве,не е првпат во историја да се дешаваат вакви утакмици. Милан - Ливерпул ЛШ, Ливерпул - Барса исто луд пресврт,ама и на Атлетико им се дешавало вакви утакмици,утакмицата со Јуве во Торино,тоа што Реал ги шлака секогаш на битни утакмици може да кажеме дека Реал мести? :) исто и против Фиорентина им се деси сличен блек аут на Јуве,од 76 до 80 мин. примија три гола.
Автоматски споено мислење:

Вака зборење на празно се само кладионичарски муабети,зашто Јуве кој се бори за скудето би ја наместил утакмицата да изгуби?бар мислиш малце пред да пишеш?
Кај напишав јас дека Јуве го намести натпреварот ? Пишав дека голот на Кеси е срамотилоци и е сомнителен.
А познавајќи ја историјата на Италијанските екипи не ме чуди.
Не реков дека е наместен, можеби Јувентус лежерно си ја сфати утакмицата оти Лацио изгуби претходно со Лече и се опуштија.

True story

Attachments

• Screenshot_20200710_151452_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200710_151452_com.instagram.android.jpg
    540,6 KB · Прегледи: 37
Кај напишав јас дека Јуве го намести натпреварот ? Пишав дека голот на Кеси е срамотилоци и е сомнителен.
А познавајќи ја историјата на Италијанските екипи не ме чуди.
Не реков дека е наместен, можеби Јувентус лежерно си ја сфати утакмицата оти Лацио изгуби претходно со Лече и се опуштија.

Пишав претходно им се деси тотален блек аут на Јуве,истото им се деси и со Фиорентина пред некоја сезона примија три гола за 4 минути,едноставно се случува по некоја ваква утакмица секоја сезона.

Еве на Интер им се дешава блек аут секое коло :icon_mrgr: Конте:ајнапиво: вчера Скриниар беше поминат ко мало дете и беше на ниво на Ругани и некој ќе се праша,како зошто сеа вака најјаката одбрана во Италија прима вакви голови? не глеам некој да пише дека примаат сомнителни голови или не знам што.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom