Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок,2 пати игра со рака 0 пенали.
Ај барем вториов пат гледаа вар...
Вареска, дечко ти е педер!
Очигледно на Конте...На кого му смета јак Интер?![]()
![]()
Вака со стопиран кадар, односно слика, 120 пенали можеш да најдеш во еден натпревар, слободно можам 2 ситуации од вчера исто да најдам со лаутаро и бастони, и слика како некој ги фаулира во шеснаестерец, а у реалност ни п од пенал не беа, ко и оваа ситуација со опиноков.Прегледај го приврзокот 257056
Да беше ова против Јувентус досега револуција ќе имаше ама ајде навикнати сме.
Цело 1 полувреме играчите на Парма ги кршеа играчите на Интер 1 фаул не беше досуден. Корнелиус , 2 метра висок паѓаше ако го допреш и скоро секој старт врз него беше фаул. Судијата имаше ужасни стандарди. Башка и игра со рака у 1во не се ни обиде да ја глеа на ВАР. Сега човек да земе детално да ја прегледа утакмицата минимум 5 фаула чисти до шеснаесетник на Интер не му ги досудија. Малце реално треба да глеаме. А и офсајдот на годин беше што да ти кажам, малото прсте на линија газеше....Прегледај го приврзокот 257056
Сам се лизна Кулушевски и многу убаво се виде на повторената снимка, а вака на стопиран кадар од друг агол изгледа као пенал.Прегледај го приврзокот 257056