Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве ако знаеш англиски да читаш што чисто сумњам, оваа реченица те опишува тебе: In the field of psychology, the Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which people assess their cognitive ability as greater than it is.
Колку си глуп, а јас уште поглуп незнам зошто воопшто реплицирав на празна глава со намера да разбере ништо.

Пошо можат да му се фатат на Ањели, паметни се кинезите увек знаеле да свиткаат кичма пред појаки :cool:

Ама пази го менталниот склоп на Јуветардите: 'Корона има, голема паника e, здравјето е пред се, Италијаните се плашлив народ, на никој не му е дојдено до фудбал, АМА од друга страна ова е големо дерби и зашто Јувентус да изгуби предност и да нема публика, нека си се игра во Мај' значи од една страна не им е до фудбал ама од друга страна некако им е... Уште таа будалата од Јувентус барал да се игра пред публика еј, за мочани 5 милиони сака цела нација да ја стави во опасност :pos:

Ама УЕФА наложила дека ЛШ ќе се игра пред празни трибини таа одлука мора да се слуша :pos:

Сега наредно коло ако не се игра ќе има крах на лигата се заради едно смрдливо гомно што не сака да врати пари и да си игра пред празни трибини во време на пандемија за да не пати лигата.

Во Петокот Серија А е децидна дека мора да се игра пред празни трибини, во Сабота наутро после пар закани, ma que parla? Tuto regulare...

Италија и официјално има повеќе од 1000 потврдени случаи. Очигледно дека ситуацијата е комплетно надвор од контрола.
Мислам дека треба целосно да го прекинат првенството, многу е сериозна состојбата. А не да дозволуваат цели групи по илјадници луѓе да им се шетаат по државата секој викенд.
Не ја разбирам индолентноста на нивните власти, им експлодира епидемија во најбогатиот и економски најбитниот регион, која е прашање дали воопшто ќе можат да ја контролираат во иднина, они се грижат за имиџот на нивниот фудбал во светот.:facepalm:
Кој е шампион и колку пари ќе загубат клубовите е секундарно прашање во моментов, нема сектор кој не трпи штети моментално.

Последно уредено:
Италија и официјално има повеќе од 1000 потврдени случаи. Очигледно дека ситуацијата е комплетно надвор од контрола.
Мислам дека треба целосно да го прекинат првенството, многу е сериозна состојбата. А не да дозволуваат цели групи по илјадници луѓе да им се шетаат по државата секој викенд.
Не ја разбирам индолентноста на нивните власти, им експлодира епидемија во најбогатиот и економски најбитниот регион, која е прашање дали воопшто ќе можат да ја контролираат во иднина, они се грижат за имиџот на нивниот фудбал во светот.:facepalm:
Кој е шампион и колку пари ќе загубат клубовите е секундарно прашање во моментов, нема сектор кој не трпи штети моментално.

Како тоа 1000 заболени души се надвор од контрола од 60 милионска држава?..колкав процент е тоа?..нема теорија ова да опстои на подолг период..сигурно ќе се воведи контрола и ќе си дојдат работите на свое место..

Како тоа 1000 заболени души се надвор од контрола од 60 милионска држава?..колкав процент е тоа?..нема теорија ова да опстои на подолг период..сигурно ќе се воведи контрола и ќе си дојдат работите на свое место..
Pa ako imas 1000 zaboleni za pomalce od nedela dena togas udri ja "matematikata". :) Virus e ova be Dzoni, ne e obicna bolest pa aj ke projde. Kako sto raste brojot na zaboleni taka se zgolemuva i brzinata na sirenjeto na virusot. Ne dupi valjda ti se jasni vakvi ocigledni raboti, ogromen udar e ova za Italija i od covecki i od ekonomski aspekt.

Pa ako imas 1000 zaboleni za pomalce od nedela dena togas udri ja "matematikata". :) Virus e ova be Dzoni, ne e obicna bolest pa aj ke projde. Kako sto raste brojot na zaboleni taka se zgolemuva i brzinata na sirenjeto na virusot. Ne dupi valjda ti se jasni vakvi ocigledni raboti, ogromen udar e ova za Italija i od covecki i od ekonomski aspekt.

Јасно е дека вирус и се шири ама малце и непотребна паника се крева..сепак голема држава е Италија и Милано како град..смешни бројки се овие за да се крева паника

Нека се затвори темава поради Корона вирус...
Можда темава нема да се затвори ама тебе ќе те затворам за век и векови, 2502395 пати те опоменав да не си играш курот на темава и еве си пак у последните 5 страни вреѓаш ко да нема утре.

Мрш од форумов сеа, иди таму на фемина збори за меструација и девојчиња шо имале однос со упален фен, ае зз сега.

Нишо нема да бришам од темава ама продужи ли некој да дискутира селски ко ликов погоре и да ми изиграва курац ипол сите ќе идете на бан, немам намера секој ден да ви бришам по 200к мислења откако ви имам 1205-849305843-006-45076 опомени упатено.

^
Kakvi se ovie diskreminaci koga ovie od gubrentus jadat gomna te nema nigde da gi brisas najde na najdobrio covek na forumo da go baniras.

Pray for trolejbuso.

Местачка лига, контролирана од мафијашката фамилија наречено Ањели.

Такво силување на домашната лигата само во Италија може да се види, и никаде друго во светот.

Ама сега зошто вака. Нели Јувентус намести да се игра по 2 месеци, не сакаа да играт сега. Ама Ањели, Фиат, мафија, имаат контрола врз лигата, приватна лига:(

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom