Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво играчиште е Рибери...

За Милан ми е жал, не е добро за ривалството ние да одиме напред а тие да тонат. Жал ми е за џимеј , жал за Клипче, жал за Деспина... за @Марли не ми е жал, тој секако има опција за трансфер на вистинската страна :cautious:
Na Klipce izgleda ruterot mu e pregoren od septemvri navaka, nigde go nema. :icon_lol:
Marli e tuka, vekje prsti me zdobolea sekoe kolo Mihihiihihilan na wall da mu pisuvam, ne e interesno. Dzimej ne znam kaj e, mozno e od sram da se udavil u ezero, taka tivko i tajno bez nikoj da znae.

Inaku sevselenskiot dnopert Marli lani kaza deka edini Ikardi ja pravi razlikata megu timovite, inaku tuka negde se po kvalitet :icon_lol:

"Старецот" Рибери што 90% од Серија А фанови му се потсмеваа последниве неколку сезони во Бундес - ги решета боранииве ццц

Inaku sevselenskiot dnopert Marli lani kaza deka edini Ikardi ja pravi razlikata megu timovite, inaku tuka negde se po kvalitet :icon_lol:
Па од тоа што може да се прочита на форумов од другите членови, оваа сезона главната разлика била во тренерот :D

"Старецот" Рибери што 90% од Серија А фанови му се потсмеваа последниве неколку сезони во Бундес - ги решета боранииве ццц
А што очекуваш ?!....освен Јуве кој си купува квалитетни играчи....другиве пазаруваат: кој од ФК Караорман, кој од ФК Три Чешми или ФК Сармазалино...

Е до кај стигнавме и Хонда почна да не заебава :LOL: уште Монтоливо фали и он да се понуди за помош

honda_twitter_milan.jpg

Таман, успат и Монтоливо нека го земи под раче и нека идат да го спасуваат Милан :LOL:
Автоматски споено мислење:

У иста секунда постиравме, и иста мисла делиме :rolleyes:

Е до кај стигнавме и Хонда почна да не заебава :LOL: уште Монтоливо фали и он да се понуди за помош
А чекај овај Хонда шо е мајка тереза :ROFLMAO: И на Јунајтед им се понуди за помош, Хонда еј, тотално небитен во фудбалскиот свет да ти игра мајтап јавно на твитер.

А чекај овај Хонда шо е мајка тереза :ROFLMAO: И на Јунајтед им се понуди за помош, Хонда еј, тотално небитен во фудбалскиот свет да ти игра мајтап јавно на твитер.

Ами како тргнале Милан и Давид Бабунски ќе почне да им се нуди :D

како смееш така да збориш за селекторот на Камбоџа? :D
#truestory

Шала на страна, се дешавале вакви очајни месеци за топ клубовите во Италија.
Интер со Франк де Бур и Јувентус кога навијачите (далечната 2009та мислам) кога го запалија олимпискиот стадион при водство на милан од 0-3. Они, за разлика од нас реагираа доста брзо и ги сменија (мислам дека Ферара им беше тренер на бјанконерите)
Она што сериозно загрижува во Милан е фактот што сеуште го држат аматерот, кога од авион се гледа дека едноставно мора у истиот момент после утакмицата вчера да се измава на партали.

Милан лани не беше толку очаен, милан оваа година на хартија барем пополни некои проблематични позиции и сега има подобар ростер од лани. Секако, имаше и некоординираност на трансфер пазарот, но секад е така, и секад може одреден трансфер да флопне и да испадне коцкање.

Секој нормален и свесен клуб досега ќе го отпуштеше тренерот. Ама познати сме по тоа и имаме огромна традиција на давање премногу време на тренери. Така беше со многумина претходници негови (Монтела како најсвеж пример кој требаше да биде отпуштен месец и пол претходно)

Последно уредено:

За Милан ми е жал, не е добро за ривалството ние да одиме напред а тие да тонат. Жал ми е за џимеј , жал за Клипче, жал за Деспина... за @Марли не ми е жал, тој секако има опција за трансфер на вистинската страна :cautious:

original.gif

Никад нема да ми е жал, кој ќе ги трпеше хехенцата на Крапче и ремпејџот на Ди Мастер Трол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom