Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефиниција за црвен картон ама глуп црвен картон, па уште се витка после тоа, демек и он е повреден, имал болка. Фати го со рака, повлечи го за дрес и добиј жолт ако сакаш да сопреш контра а не да му откорнеш нога ебате...

Дефиниција за црвен картон ама глуп црвен картон, па уште се витка после тоа, демек и он е повреден, имал болка. Фати го со рака, повлечи го за дрес и добиј жолт ако сакаш да сопреш контра а не да му откорнеш нога ебате...
Isto kako onoj od Njukasl sto se pravese glup i prasuvase zosto crven mu zakaci, noga mu odkorna na Prat.
Ai ova e sekako crven, nema sto da se zalat.

Фали сега уште Ромањоли да направи еден црвен и наредната против Џенова да ги гледаме Дуарте и Габиа како стартери
Бод над зона за испаѓање :pov:

Идеше на фаул не му беше за да повлече, се изнервира Рибери претходно го фаулираше и не доби фаул и одма да врати.. типично за некој со таков ген

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Isto kako onoj od Njukasl sto se pravese glup i prasuvase zosto crven mu zakaci, noga mu odkorna na Prat.
Ai ova e sekako crven, nema sto da se zalat.
Тој и со поголема сила беше, многу поопасен старт.
Идеше на фаул не му беше за да повлече, се изнервира Рибери претходно го фаулираше и не доби фаул и одма да врати.. типично за некој со таков ген

Епа не може после менаџерот само да биде виновен брат. Како да спречи вакво дебилно однесување на терен? :)

Кој е бе овој бенасер беее??

хеххехехе

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poeftinata verzija na Sensi. :icon_lol:
Одамна не сум видел по-криминална партија од еден играч,најискрено.
Мизерија е многу за денешниов перформанс [emoji4]

Епа не може после менаџерот само да биде виновен брат. Како да спречи вакво дебилно однесување на терен? :)

Крив е и тоа мн... Чалканоглу од почеток на сезона игра лошо, сеа два гола згреши а на негова сметка на клупа се Бонавентура и Пакета, и уште тоа на Пакета му кажуе приказни да не се понаша бразилски да не играл со пети, он нашол да кажуе мамицата негова...

Одамна не сум видел по-криминална партија од еден играч,најискрено.
Мизерија е многу за денешниов перформанс [emoji4]

Ma da e samo toj, ova pola i povekje treba da im se izbrka.
Strasno, Riberi si igra kur na 36 god. Gi ismejuva stoperine. Gatuzo zlato im bese, bar motiv imaa, ovie deluvaat kako da ne im se zivee.

Најискрено без ронка заебанција жал ме фати за Џанпаоло, ќе заплаче кај и да е :(

Од друга страна Рибери и Киеза :cuc: си играат курпт среде Милано

Крив е и тоа мн... Чалканоглу од почеток на сезона игра лошо, сеа два гола згреши а на негова сметка на клупа се Бонавентура и Пакета, и уште тоа на Пакета му кажуе приказни да не се понаша бразилски да не играл со пети, он нашол да кажуе мамицата негова...

Ама не реков дека не е, туку дека не може да е само тој виновен :)
Иначе, добри голови на Леао и Рибери.

Така шарено, пораз од Јуве ќе значи за џабе тие 6 победи со ред ако Јувентус викендот го заврши пред нив на табела, да не прајме муабет и каков ветер во грб ќе биди за нив ако го добијат тој натпревар и им избегаат 5 бода на најголемиот конкурент за титула. Не гледате од вчера фудбал па да не знаете како стојат работите.
Без никаква иронија ама нависитна мие жал за Милан.. :(:(:(

Ама не реков дека не е, туку дека не може да е само тој виновен :)
Иначе, добри голови на Леао и Рибери.
Да, не е само он виновен и овој до него е [emoji23][emoji23]
3f96e36a724732e9313dfa95ddf856ad.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom