Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не честитаат риваливе а? :( Ај да ги омекнам малце со нивната химна за Јувентус...

Уште не честитаат риваливе а? :( Ај да ги омекнам малце со нивната химна за Јувентус...

Се кријат, додуша 8 години се криеја... оваа година неш малце р'жнаа и толку, пак ги снема последниве недели :pos: А другиве пак 9 години живи ги нема, догодина и они може ќе р'жат, влегоа у ЛЕ.

Што ќе честиташ на лопови и криминалци бе, не вреди. :D дабогда се распаднете уште утре. :D
Што има врска бе и на Заев и Грујо им честитаа победи на избори.

Честито титула, сум заборавил какво е чуството да се внесе малку светлост и радост за нешто толку небитно и после 2 саати да заборавам и да кажам па кој кур имам јас од тоа... и да продложам со мизерниот живот во ова дно од држава...

Како и да е се сведува на дупчење на 'противниците', мислам дека тоа е најбитниот и најважниот дел, ќе дојде и нашето време. :place:

Честито титула, сум заборавил какво е чуството да се внесе малку светлост и радост за нешто толку небитно и после 2 саати да заборавам и да кажам па кој кур имам јас од тоа... и да продложам со мизерниот живот во ова дно од држава...

Како и да е се сведува на дупчење на 'противниците', мислам дека тоа е најбитниот и најважниот дел, ќе дојде и нашето време. :place:
Бар у Европа сме боље ајде.
Сеа и ЛЕ ако земеме папау, 2 титули појќе од нив у европа. Башка едини талијански тим што има ЛЕ земено... Мераци.

Јувентус е шампион, кој сака нека честита...

DetailedAdvancedCutworm-size_restricted.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom