Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Зошто да биде просто, кога може да биде сложено?

Не е можно толку глупави работи да се прават у одбрана.
Наместо рутински да се заврши, они мора да ја усерат малце.

30(12)-(12)30

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.387
Поени од реакции
19.846
Не се дораснати Лацио за Јуве, пуштив на 10 минути пред крај од 7/8 минути им ја скрија топката Јувентус, со ситни фаули, со прекини, корнери го истрошија паметно времето до крај, искуство шо ти прај.
На крај пак Шчезни имаше една одбрана ама и да влезеше таа пак со бод задоволни ќе беа Јувентус.
Екипа која нема победа 4 кола со ред нема шо да бара титула и нека не се брука Инзаги со тие изјавите демек да немаше корона наше беше скудетото, како за нив така и за другите, јас сфаќам да излезиш од ритам ама да не можиш Спал и Удинезе да ги победиш, тогаш не си дораснат за титула.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Ау Бонучи колку закасни со реакцијата (за пеналот) ... ова не смее да се деси у ЛШ, инаку готови сме ..

Ајмо 9та титула по ред!!!!

fino alla fine!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ау Бонучи колку закасни со реакцијата (за пеналот) ... ова не смее да се деси у ЛШ, инаку готови сме ..

fino alla fine!!
ne smee on da igra, bolje De ligt i De miral :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.387
Поени од реакции
19.846
Замисли да си навивач на Јуве и нон стоп да го гледаш Бонучи како се трти кога блокира играч :ROFLMAO:
Па Сари треба во соблекувална после секој таков потег со коприва да го џарка по газ.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Едно мало потсетување за Цобето што викаше дека 100 милки за Кики не вредат, епа друже, типацот даде 51 гол на 61 меча за две сезони во Сериа А .. Најбрзо стигнал од сите играчи до 50 гола во СА, претходно најбрзо Шевченко беше, сега е Пики, овај Кики де :D

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Има време за Имобиле, Роналдо треба да биде стрелец на годината. Иако сум за Лацио, сепак годините на Роналдо ми даваат за слобода да го кажам ова.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Има време за Имобиле, Роналдо треба да биде стрелец на годината. Иако сум за Лацио, сепак годините на Роналдо ми даваат за слобода да го кажам ова.
Зашто Роналдо треба да е најдобар стрелец? По која логика?

Џ

Џонтра Волта

Гостин

fino alla fine!!
Само ради тоа сте готови? Ако згреши Бонучи?

А не дека немате поима од фудбал со магот на волшебната течна и хоризонтална тики така варијанта со примеси на јужно италијанска романтика и пресинг, Маурицио џвакам пикавец Сари?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom