Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само да го поздравам Џони со неговите мадести Миланези кои коските ги оставале против појаките екипи.

Во нормална ситуација знам шо ќе ти вратам...со плукање кон Интер дека никогаш нема да можат ова да го направат против Јувентус..и плус Лацио го шлапнаа 0-3 претходното коло.

Ама од денешна перспектива многу ми е сомнителна утакмицата...најискрено го пишам...пристапот на Јувентус е трагикомичен..како хуманитарна утакмица да играат....Италјаните се надминуваат со натпреварите

Каков аматерски клуб.

Глеате подароци, + сеа од Сандро. Повеќе што сакате?

Очај жив.

Браво Милан, секоја чест.

И 10 да му дат џабе :D
Ребич нека олабај тро ќе дојди некоја екипа ќе му го прибери после утакмица :)

Демек не е местена утакмицава? Џони моуд он.

Не реков дека е местена...за Лацио веќе убеден сум со Виола и ова со Лече...тие се знај дека се криминална екипа

Ама ова со Јувентус,...Милан не знаат кај тераат,се мачат цела година шанса да направат сега 4 гола лабаво и тоа од 0-2 ја вртат при тоа во време каде што на Јувентус баш не му треба.

Мора да ги надохнадат тие минусите од короната :icon_lol:

Не реков дека е местена...за Лацио веќе убеден сум со Виола и ова со Лече...тие се знај дека се криминална екипа

Ама ова со Јувентус,...Милан не знаат кај тераат,се мачат цела година шанса да направат сега 4 гола лабаво и тоа од 0-2 ја вртат при тоа во време каде што на Јувентус баш не му треба.
Сеа местена е или не? На Јуве не му требале бодови, готово на 8 кола до крај шампиони се сигурни. Оф леле
Криминалнинти се постовиве не тимовите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom