- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.673
- Поени од реакции
- 120.012
Abe ti seriozen si?А што е проблемот ако играа во понеделник пред полн стадион?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ti seriozen si?А што е проблемот ако играа во понеделник пред полн стадион?
Мислам дека е вака поради тоа што Италија како држава затвори и забрани све живо до 1ви Март у некои региони, и ваљда нема да ја продолжат истата мерка, па затоа е предложено во понеделник со публикаAbe ti seriozen si?u nedela nudat prazen stadion, a den potoa moze da se igra so navivaci, vo situacija koga virusot se siri se povekje i povekje. Aj probaj najdi ja apsurdnosta, ako mozes eve.
Не гениј,влезот за Кинески туристи во Венеција не бил забранет затоа и се случи тоа што се случи.Зошто ако бил забранет баш Италија ја најде да се разшири вака?Зашто баш имаше бум на заразени 10 дена после 14 ти фебруари и баш Венеција и Милано.Да не се лажеме Италија со организација за вакви работи е на ниво на Македонија , Бугарија и Романија дури во счучајов и Македонија е поодговорна од Италија коа се работи за корона вирусот.Така, штом Италија дозволила да влезе Кинез, кој бил носител, немал симптоми и доаѓал од друг регион, не од Хубеи, сосема е оправдано сега да се ризикува јавното здравје, за Ањели да не изгуби некој милион.
Влезот во Италија за луѓе, кои доаѓале од загрозените кинески провинции бил забранет, бе гениј. Исто, како сегде во светот. Ама сигурно Ломбардија во секо време би трампала карантини и илјадници заразени од корона, за парите од неколку кинески туристи.
Скарани сте со базична логика, човече.
Abe ti seriozen si?u nedela nudat prazen stadion, a den potoa moze da se igra so navivaci, vo situacija koga virusot se siri se povekje i povekje. Aj probaj najdi ja apsurdnosta, ako mozes eve.
А што е проблемот ако играа во понеделник пред полн стадион?
Бергамо каде е?@interlove @Io Sono Interista А знаете ли од кој град се Милан и Интер ? Од кој регион во Италија ? Знаете дека за резиденти од Ломбардија важат далеку построги мерки ? Очигледно не.
@interlove @Io Sono Interista А знаете ли од кој град се Милан и Интер ? Од кој регион во Италија ? Знаете дека за резиденти од Ломбардија важат далеку построги мерки ? Очигледно не. Не сакам да оправдам една страна или окривам друга... ама ја претерувате со конспираси теорис , ептен.. исто како со судењето и вар , на западу ништа ново. Терајте си ...
А знаеш ли дека вчерашното коло е одложено зашто на стадионите нема да има публика ?@interlove @Io Sono Interista А знаете ли од кој град се Милан и Интер ? Од кој регион во Италија ? Знаете дека за резиденти од Ломбардија важат далеку построги мерки ? Очигледно не. Не сакам да оправдам една страна или окривам друга... ама ја претерувате со конспираси теорис , ептен.. исто како со судењето и вар , на западу ништа ново. Терајте си ...
Пак тамуБергамо каде е?
А Милан спаѓа во Ломбардија , Ломбардија е регион со најмногу заболени . 620+( читај шесто и дваесе пЉус ) ако не и повеќе. Торино е во Пиемонте , каде има само 11 позитивни (читај единаесет).Интер и Милан доаѓаат од град во кој има 0 (читај нула) заразени, колку има во торино?