Големи сте некои за да не знаете да читате бе, да му ебам мајката.

Не реков дека Милан е оштетуван од судиите, друга е поентата на муабетот, ама па кој кур ќе се дообјаснувам, коа фан на Јувентус по генетски код чита, сфаќа и глеа само како што тој сам сака да си го сфати, прочита и види муабетот. Тоа им е од преварите и судењето низ годиниве во менталитет влезено више, друг јазик зборат, со друга матрица светот го глеаат.
Вистина е јако коа фан на Милан се сити за ЛШ во моментов, ама нема појако од тоа коа фан на Интер се солидализира со фан на Јувентус коа е во прашање јадење гомна за Милан.

Па комшии бе, јас со фан на Јувентус не би се солидаризирал ни во пустина, вода да неаме да пиеме, а не за вас да ве ругам па. Ќе ми речат: види ене иде помош лево и дур глеам шишето ќе го дрпнат и со трчање ќе избегаат. Дома сигурно на братчето му местат кривња и кодошат дека ја скршило вазната за тие ќутек да не јадат, школо ги подметнуваат ливчињата за препишување во туѓ џеб, вие со нив пајташи се праите за да го ругате Милан. А реално јас, вам вода би ви дал во пустина, оцку, капка, ама би ви дал.
А што се тиче тие муабети со ЛШ, кој е за греота, кој битен небитен, увек си глеам и рачунам тоа што сум доживел, осетил и глеал лично јас. А тоа се засеа 3 финалиња ЛШ во мојот живот, 2 титули и едно што сакам да го забораам. Ми се чини дека само навивачите на Реал, Барса и Ливерпул имале можност нешто такво да доживеат последниве 20 години, евентуално и некои повозрасни на Баерн. Е сеа освен ако на форумов од Јувентус неаме некои 97 годишни членови, па да кажат. И олабавете сеа, ќе освоите ЛШ годинава, оваа е таа година, ќе ви помине напетоста.