Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.379
- Поени од реакции
- 13.551
Викаш ради одбраната отпаднаа?Истата што одпадна у групи во ЛШ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викаш ради одбраната отпаднаа?Истата што одпадна у групи во ЛШ?
Не само,туку заради јаката средина и јакиот напад.Викаш ради одбраната отпаднаа?
Знаеш дека не постои персирање изразено во ОНИ ооооо тииии! Кој викал на форумов дека Интер има најдобра средина освен јас? Така да ако сакаш да ме персираш треба лично да ми се обратиш со ВИЕ.Они викаат дека имаат и најбољи напад затоа ми е чудно што ги нема![]()
Не си ти крив.Не само,туку заради јаката средина и јакиот напад.
Па ти ме праша шо викам и дали е само до одбраната,ја ти одговорив како шо трњба што мислам,не разбрав само што има врска како сум потпишан со тоа да развиеш нормална дискусија,ниту те навредив ниту те опцув ама изгледа коа немаш што да вратиш па се фати за името.Иначе нема возможност од понатамошна дискусија пошто нема шо да реплицираш на она што ти го пишав.ПоздравНе си ти крив.
Јас сум што воопшто му реплицирав на лик потпишан сперминатор и со цел памет мислев ќе развиеме некоја дискусија.
Терај мајсторе,ти како ќе кажеш така и е
If this was a juventus player, ke mu dadea crven na ovoj sto lezi na zemjata.Не го мана, неее
Така еIf this was a juventus player, ke mu dadea crven na ovoj sto lezi na zemjata.
Не го мана, неее
Чекај, многу е битно дали се извинил после и плус ова е само за жолт картон... Плус знаеме дека со купот никој не се замара, вчера Интер беше оштетен кога Касерес го јавна Мартинез за 1-1.Не го мана, неее
Објавете го цело видео не само исечок од 3-4 секунди, плус брзо пред ова имаше опасен старт на (мислам) Лукич врз Кастилехо за кој не доби ниту жолт
Тоа не го оправдува овој потег кој е за исклучување.
Го удира прв, овој враќа, двајцата треба да добијат црвен и поздрав. Тоа што судијата направил компромис и им дал жолт е негова одлука.Јас како што гледам Изо е оној што прв го удира Ребич во глава, за тоа и таква реакција кај него..
Сигурно од чиста мира не го направи овој потег, и судијата реши да направи компромис наместо црвен им даде жолт на двајцата
Јувенташиве мислат дека ширење на вакви ситуации од др тимови, ќе заборавиме на ветерот во грб што редовно им го даваат судиите кога не им оди