Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само мене цело време ми трепка сликава на Арена? Еднаш ќе решам да гледам...

Abe ne mozea da go stignat od prejakiot sprint, tie pred nego go gledaat pa i prejakiot dribling sto go napravi nemam zborovi. Za istite driblinzi na Perisic se smeese sto gi pravese. Ovaa na Lukaku jaka bila cinis gi pominal defanzivcite na Napoli so toj poteg.
Dali izdribla nekoj kazi mi so toj dribling i dali ostavi nekoj pozadi nego so toj "sprint"?
Boze Gospode za sto praam muabet... Si naprai prostor so driblingot be, u levo otide i mu ja zacuka na Meret, ne znam sto ne sfakjas. So sakas da gi preleta li?
Автоматски споено мислење:

Само едно ќе кажам, МРТВА, СЕЛСКА, ОДВРАТНА ЕКИПА.

МИЏЕТИ СКАПАНИ, ЧАО.

Последно уредено:
Колку само се надеваа на кикс на Интер, овие јувенташиве тоа е чудо невидено. :D

Kolku srekja ima debeliov bravos...prviot gol ednio se lizna, sega niz race, megju noze
Низ ногавица ќе ти протечеше ваков гол(вториот) да дадеше кикица ама нејсе...
Ни прв,ни последен лицемерен коментар на сметка на "дебелиот" од јувенташ.
Се надевам ќе продужи вака среќни голови да трпа [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Само за информација брзината на шутот на Лукаку беше 111 km/h, така да не беше ни чудно што така заврши топката, немаше што многу да направи голманот тука.

Лукаку досега сите 65М ги заслужува останува да видиме понатака.

Boze Gospode sto praam muabet...

Кој е тој Баји? Шо? Кој кур е Лукаку па да вреди 100м? Свесни сте колку ви се паднати критериумите откако отиде САФ? Лукаку не е за шампионска екипа, едноставно дечкото го нема тој квалитет. Добар играч е, голем работник, све тоа стои ама квалитетот како што кажав не му е за да игра во врвен тим.

Извини, заборавив дека не сте врвен тим. Се занесов.

ца6.jpg

Тука се навредил што Икарди (тогашниот играч на Интер) го ставам на ниво со Лукаку.

Чао

15 lajka sum sobral. :D
Rekov na pocetok na sezona inace deka ke si gi jadam gomnata za Lukaku i Konte, ama ne si videl. Za Konte kakvi postovi imas da mi vadis eheeeee. :D

Inace super vrtenje na muabetot od mecot so Napoli za toa sto sum rekol pred 3 godini. Ti dupna dno za "stariot dobar Lukaku" i sea ke kopas postovi od pred 20 godini za da ispadnes u pravo i pak ne ispagjas.

Boze Gospode za sto praam muabet... Si naprai prostor so driblingot be, u levo otide i mu ja zacuka na Meret, ne znam sto ne sfakjas. So sakas da gi preleta li?
Автоматски споено мислење:

Само едно ќе кажам, МРТВА, СЕЛСКА, ОДВРАТНА ЕКИПА.

МИЏЕТИ СКАПАНИ, ЧАО.
Zosto prviov del od postov ti e hard core latinica Syn stil a podolu se grizis za makedonskata azbuka ala Blaze Koneski?
Prasanja koi me macat vo 4 i 20 na bozik...

BJHCA73.jpg

:pos:

Zosto prviov del od postov ti e hard core latinica Syn stil a podolu se grizis za makedonskata azbuka ala Blaze Koneski?
Prasanja koi me macat vo 4 i 20 na bozik...
Едниот од мобилен и после другиот од коНпјутер. Еве пример овој од мобилен go pisuvam.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom