Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај мене трепкаСамо мене цело време ми трепка сликава на Арена? Еднаш ќе решам да гледам...
Само мене цело време ми трепка сликава на Арена? Еднаш ќе решам да гледам...
Boze Gospode za sto praam muabet... Si naprai prostor so driblingot be, u levo otide i mu ja zacuka na Meret, ne znam sto ne sfakjas. So sakas da gi preleta li?Abe ne mozea da go stignat od prejakiot sprint, tie pred nego go gledaat pa i prejakiot dribling sto go napravi nemam zborovi. Za istite driblinzi na Perisic se smeese sto gi pravese. Ovaa na Lukaku jaka bila cinis gi pominal defanzivcite na Napoli so toj poteg.
Dali izdribla nekoj kazi mi so toj dribling i dali ostavi nekoj pozadi nego so toj "sprint"?
Низ ногавица ќе ти протечеше ваков гол(вториот) да дадеше кикица ама нејсе...Kolku srekja ima debeliov bravos...prviot gol ednio se lizna, sega niz race, megju noze
Boze Gospode sto praam muabet...
Кој е тој Баји? Шо? Кој кур е Лукаку па да вреди 100м? Свесни сте колку ви се паднати критериумите откако отиде САФ? Лукаку не е за шампионска екипа, едноставно дечкото го нема тој квалитет. Добар играч е, голем работник, све тоа стои ама квалитетот како што кажав не му е за да игра во врвен тим.
Zosto prviov del od postov ti e hard core latinica Syn stil a podolu se grizis za makedonskata azbuka ala Blaze Koneski?Boze Gospode za sto praam muabet... Si naprai prostor so driblingot be, u levo otide i mu ja zacuka na Meret, ne znam sto ne sfakjas. So sakas da gi preleta li?
Автоматски споено мислење:
Само едно ќе кажам, МРТВА, СЕЛСКА, ОДВРАТНА ЕКИПА.
МИЏЕТИ СКАПАНИ, ЧАО.
Едниот од мобилен и после другиот од коНпјутер. Еве пример овој од мобилен go pisuvam.Zosto prviov del od postov ti e hard core latinica Syn stil a podolu se grizis za makedonskata azbuka ala Blaze Koneski?
Prasanja koi me macat vo 4 i 20 na bozik...