Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас само дојдов да пишам дека Лацио викендов ќе ги напика Наполи од кај шо излегоја :D
Едвај го чекам дуелот против Барселона на Ноу Камп да видам маестрото Гатузо каква тактика ќе спреми за да ги сопри Меси Гризман и Суарез
150 гола ќе примат со она понашање како вчера :)

Манчестер Јунајтед му го нуди Лингард на Милан.... Поарно ние од тука Марли да им го пратиме.

Па од мене може некој аир да видат за разлика од Лингард :icon_lol:
А има интернет и тамо, вие пак не ме губите мене

вин вин ситуација :pos:

Калдара назад во Аталанта... штета повредите го уништија, беше еден од најперспективните млади дефанзивци. Од друга страна ако успее да ја поврати старата форма што ја имаше, и ако ги остави повредите зад себе, Аталанта ќе биде уште појака во задниот ред.

Калдара назад во Аталанта... штета повредите го уништија, беше еден од најперспективните млади дефанзивци. Од друга страна ако успее да ја поврати старата форма што ја имаше, и ако ги остави повредите зад себе, Аталанта ќе биде уште појака во задниот ред.

Овие од управата на Милан скроз забегале, го пуштаат Калдара на двегодишна позајмица во Аталанта со право на откуп од 15 милиона евра

Следно уште Пјонтек на позајмица во Тотенхем до крај на сезона и 25 милиона откуп

И да остане нема да добие шанса, демек физички не е спремен, а ме интересира дали играч се има вратено во стара форма после такви повреди.

Аталната секако добива, не е задолжителен откупот и ако не го биде или пак се повреди ќе го врати назад. Ако успее после две години да ја врати формата ќе го откупат и ќе имаме процент од некоја идна продажба.

Јуве 100 милиони собра од Кин, Калдара и Орсолини. :pos:

Јуве 100 милиони собра од Кин, Калдара и Орсолини. :pos:

И потрошија 50 на Кулушевски.
Плус, уште 50-60 ќе платат да го вратат Орсолини.

Бај д веј, околу 75 мил. е заработката за тие 3 играчи.

И 75 за најперспективниот одбранбен играч...за компараија неговиот сонародник од Интер е доктор по дефанзива и лидер на одбраната за без пари..:D

40, 40 i 15, vekje ako se fakjame za vlakna.

Значи јас се водам според тоа што пишува на трансфермаркет.
Еве, баш гуглав малку за Кин, не најдов никаде близу 40 мил.

Наидов само на едно кое е 30 мил плус 10 во бонуси.

За Кулушевски знам дека е од прилика 45, ама си заокружив јас 50 малце да преувеличам. :)

[emoji23][emoji23][emoji23]
3ea69f79de5bc1a7f581537a57a44a94.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Каљари имаат добри играчи за да им се деси ваков пад на формата.

Каљари имаат добри играчи за да им се деси ваков пад на формата.

Зошто распад..јбг таков распоред му се погоди и тој е квалитетот...против Лацио и Јувентус ионака ќе изгубеа..додека натпреварите против Милан и Удине беа 50-50 ама ете изгубија..ионака немаат никакви амбиции,опстанок изборија и можат да си местат/продаваат на рает....Каљари моментално го живее сонот на секоја просечна италјанска екипа.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom