Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак изгубиле Наполи а..

Ни ЛЕ нема да играат догодина...
10 бода се оддалечени од Серија Б, а 11 бода се оддалечени од ЛШ .......

Него...
ИБРА!

Бреј, каков играч само, кога збориме за напаѓачи мора да го ставиме меѓу најдобрите на сите времиња, неверојатно добар играч...

Замена на Анчелоти со Гатузо им е најлоша одлука.

Три измени од 84та до 91ва минута, претхдониот натпревар исто две измени после 80та минута, а трета нема. Веќе познато.
Лозано како големо засилување и скапо платен играч има ептен мала минутажа.

Чист пенал за Аталанта тој сам паѓа, го соборува Ханданович и лежи врз него, тоа корната што ја добија е премија... Чист фаул врз Ханда...

Чист пенал за Аталанта тој сам паѓа, го соборува Ханданович и лежи врз него, тоа корната што ја добија е премија... Чист фаул врз Ханда...
Sho pravese prijatele Lautaro Martinez so racite na nozite na Toloi... Da ne sakase corapite da mu gi mirisne ? Kolku treba da se popreci nekoj gol da dade od 1 metar ?? Sramoti

Nesto nisto nema uaa muaa za cistio penal za Atalanta I crven za lautaro.. samo za Juventus znaat da jadat gomna.. deka se sega tie placipickite interaski ...
Тебе ќе те изедеа одамна да јадеа гомна луѓето.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Оооо бе ти, не го ни допрел, најди снимка ќе ги видиш...
Oks , bas ke pocekam..na prv pogled I Edina snimka sho ja dadea za mene bese cist penal..nemase zabavena snimka za Var i slicno...
Автоматски споено мислење:

Оооо бе ти, не го ни допрел, најди снимка ќе ги видиш...
Za kratko I video.
FB_IMG_1578776022943.jpg

Последно уредено:
Poglup gol ne moese da primi Inter....

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Не го гледав прво полувреме, али у второ како игра Годин, а читав интерашите збореа дека и се бунел за минутажа, треба Конте со заушке да го тепа.

Сенси какво играчиште испадна, браво !!

Аталанта в шише ги напика Интер во второ, висеше голот цело време, среќа имаат шо Муриел е гној и Ханданович е зверка инаку ќе го папаа

Конте со Емеровка. Зашто инсистира на градење на напад кога дефанзивците му делуваа умрено денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom