Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тамам Аталанта дојде против Интер да игра следно коло и летаат петарди..да испоумрат сите до еден на чело со онај Иличич орангутаноткако Lurch од Адамсови што изгледа

Тамам Аталанта дојде против Интер да игра следно коло и летаат петарди..да испоумрат сите до еден на чело со онај Иличич орангутаноткако Lurch од Адамсови што изгледа
Хахахахха не си нормален.. Ќе ви го натопорат до грклан..

Ако тепаат Интер на следните 2 меча, и официјално ќе се есенски (зимски што би рекол Џонтра) шампиони...

#ЏонтраВолта :(

можам само да претпоставам кое чувство е ко ќе го видиш кај шо трча лукаку на кај тебе

Kolku srekja ima debeliov bravos...prviot gol ednio se lizna, sega niz race, megju noze

Nema greska. Kiks na igracite na Napoli i za dvata gola.
Aaa epa dobro. Toa sto se lizna igrac na Napoli na polovina na Inter mu ja smaluva ubavinata na golot? Pa 60 metra istrca, ubavo si napravi prostor so dribling i majstorski ja zavrsi, so poise sakas... Vtoriot gol aj ok kiks na Meret bese, mada odlicno si igra Lukaku, na strana dvata gola. Ne mora da se dosagja za situacija sto bese dosudena kako ofsajd...

Е сеа коа ќе ти дое @Марли да ти објасни некои работи за Сусо кои што очигледно не ти се јасни.

Толку е слаб сезонава да немоем ни ја да форсам више.

Aaa epa dobro. Toa sto se lizna igrac na Napoli na polovina na Inter mu ja smaluva ubavinata na golot? Pa 60 metra istrca, ubavo si napravi prostor so dribling i majstorski ja zavrsi, so poise sakas... Vtoriot gol aj ok kiks na Meret bese, mada odlicno si igra Lukaku, na strana dvata gola. Ne mora da se dosagja za situacija sto bese dosudena kako ofsajd...

Abe ne mozea da go stignat od prejakiot sprint, tie pred nego go gledaat pa i prejakiot dribling sto go napravi nemam zborovi. Za istite driblinzi na Perisic se smeese sto gi pravese. Ovaa na Lukaku jaka bila cinis gi pominal defanzivcite na Napoli so toj poteg.
Dali izdribla nekoj kazi mi so toj dribling i dali ostavi nekoj pozadi nego so toj "sprint"?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom