Трибиани
Ванда Вештерката
Тамам Аталанта дојде против Интер да игра следно коло и летаат петарди..да испоумрат сите до еден на чело со онај Иличич орангутаноткако Lurch од Адамсови што изгледа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахха не си нормален.. Ќе ви го натопорат до грклан..Тамам Аталанта дојде против Интер да игра следно коло и летаат петарди..да испоумрат сите до еден на чело со онај Иличич орангутаноткако Lurch од Адамсови што изгледа
Ajde ajde, dopre blam, ne mora vadenje sea.Nikoj ne mu natrca. Cinis im izbega so jak sprint, tie pred nego uste crven tepih da mu postavea.
Зашто ми објаснуваш, кога ти потврдив дека не го бива. Ама ич не го бива..Nikoj ne mu natrca. Cinis im izbega so jak sprint, tie pred nego uste crven tepih da mu postavea.
Ajde ajde, dopre blam, ne mora vadenje sea.![]()
Aaa epa dobro. Toa sto se lizna igrac na Napoli na polovina na Inter mu ja smaluva ubavinata na golot? Pa 60 metra istrca, ubavo si napravi prostor so dribling i majstorski ja zavrsi, so poise sakas... Vtoriot gol aj ok kiks na Meret bese, mada odlicno si igra Lukaku, na strana dvata gola. Ne mora da se dosagja za situacija sto bese dosudena kako ofsajd...Nema greska. Kiks na igracite na Napoli i za dvata gola.
Aaa epa dobro. Toa sto se lizna igrac na Napoli na polovina na Inter mu ja smaluva ubavinata na golot? Pa 60 metra istrca, ubavo si napravi prostor so dribling i majstorski ja zavrsi, so poise sakas... Vtoriot gol aj ok kiks na Meret bese, mada odlicno si igra Lukaku, na strana dvata gola. Ne mora da se dosagja za situacija sto bese dosudena kako ofsajd...