Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
E ova probuvam da go objasnam na fanovi na Inter ama odma me napagaat deka go mrazam i slicno. Dobar golman i nisto povekje od toa.

А што требаше да направи?
Он не брани од вчера па да незнае да се фрли. Едноставно неможеше да ја фати и тоа е тоа.
Глеј Наинголан со шут од 25 метра и пак Шчезни не успеа да ја одбрани, летаат топките со триста на саат.
Истотака и Перишиќ имаше еден опасен шут прво полувреме, кој да речеме идеше слично како тој на Роналдо, Шчезни се фрли, ама мислиш ќе ја одбранеше ако идеше во гол?

Таа на Роналдо со нозе евентуално да ја брани, услов е да си доволно блиску или да се движиш во тој правец.
У други случаи можеш само да ја поздравиш со поглед.
Шчесни носи повеќе грев за голот, ама изгледа и ротација имала топката, затоа и ја утна.

Истотака и Перишиќ имаше еден опасен шут прво полувреме, кој да речеме идеше слично како тој на Роналдо, Шчезни се фрли, ама мислиш ќе ја одбранеше ако идеше во гол?
Da.

Овој па фатил за Ханданович умара зашто бил во расчекор и не се фрлил на перфектно изведен силен удар од 10 метри. Абе онаа топка ни еден голман во свет не ја фаќа, едина грешка е на Скрињар што не му излета да блокира шут. Фрлањето во таа ситуација каде е во расчекор ќе изгледа само смешно и патетитчно како Нејмар кога паѓа 5 секунди после фаул и се тркала 15 метри.

Не е Ханданович виновен,земи стегни му 3 гола првото полувреме како што беа лабави,незаинтересирани,незаангажирани и после ништо немаше да ги врати..ама толку ни е квалитетот во екипата..Политано сам се мачи да направи позиција и да нафрли бидејќи Ди Амброзио е полупрофесионален фудбалер,на Перишич толку му е квалитетот и освен суви нафрлени топки со неговата инвалидска лева нога не знае ништо,Весино има добар трк и е долг во нозете но офанзивно односно креативност и визија во нула влезени..и тука е проблемот.

I pak go isprevrtevte muabetot, nikoj ne rece deka e vinoven, nego deka ne se frli voopsto, sto vsusnost go pravi sekogas koga ne e 100 posto siguren deka moze da odbrani. Vo zivotot se kladam deka nemase da se frli na onoj udar na Radja da bese na mestoto na Scezni.

I pak go isprevrtevte muabetot, nikoj ne rece deka e vinoven, nego deka ne se frli voopsto, sto vsusnost go pravi sekogas koga ne e 100 posto siguren deka moze da odbrani. Vo zivotot se kladam deka nemase da se frli na onoj udar na Radja da bese na mestoto na Scezni.

Vikas deka nikoj ne rekol deka e vinoven, a so samoto toa shto kazhuvash deka ne se frlil go nabeduvash nego.
Izglea od mnogu komentari neznaesh sho pishuvash vekje.

I kazhuvash deka nema da se frlel kako Szcezny. Ete go, poljakot ripna, koj e efektot koga i on primi?

Ja neznam shto tolku ste se naapale na Handanovic, da ne beshe on, lani trtki sho kje videvme LS. Direktno ni spasi bodovi so nevideni odbrani i ako ima nekoj na koj da se nervirame zasto sme kako pokoseni toa se samo Spaletti i Ausilio.

Juve sinojka izigraa bez motiv, kako i 90 % od mechevite vo 2019, ama Spaletti siguren mu e bodot, pa vadi Politano stavaj cepanicana J.Mario.
Posle zashto ne gi kupuvame igrachite?
Oni nesakaat da ostanat so ova grble od trener.
I ja da sum Cedric ili Keita, koga kje vidam kakvi paraziti igraat pred mene (chitaj Valero,Vecino,Dambrosio,J.Mario) sigurno bi otishol na drugo mesto pa makar bilo toa i Sassuolo.

Pa ako ne gi izvadese od igra naingolan i politanio tie ke umrea vo vtoro poluvreme od sto nema dusa za trcanje.

Беше у раскорак и немаше шанси да ја фати, единствено нешто што можеше да направи е како што пиша некој да беше поблиску до стативата, па евентуално со нога да ја одбрани.

Pa ako ne gi izvadese od igra naingolan i politanio tie ke umrea vo vtoro poluvreme od sto nema dusa za trcanje.

Pa neka gi izvadi. Jas ne rekov zashto gi izvadil.
Ama Valero i J. Mario kako krilo?
Zasto ne Lautaro i 4-4-2?
Balde go zemavme za na facebook videa da praime so nego?
Abe jas porano koga go gledav Inter a da ne bese Spaletti trener se znaeshe, ne vodime se stavaat napagjachi.
Sega, na neresheno on odbranben plus kje stavi.

Bash vchera gledam od porano edna snimka, Inter Roma...Inter gubi, i normalno, vleguvaat Baggio, Zamorano a izleguvaat eden od sredina eden od odbrana.
Istoto i so Murinjo, vleguvaa Balloteli i Pandev da im pomognat na Milito i Eto.
Sega ko pichinja pravi. Da ne izgubime od Atalanta i Roma na domashen.
hajd be gitla kelavi.

Vikas deka nikoj ne rekol deka e vinoven, a so samoto toa shto kazhuvash deka ne se frlil go nabeduvash nego.
Izglea od mnogu komentari neznaesh sho pishuvash vekje.

I kazhuvash deka nema da se frlel kako Szcezny. Ete go, poljakot ripna, koj e efektot koga i on primi?
Pa zaso reagira taka na sekoj vtor primen gol, gledac povekje i nisto drugo.

Pa Scezni morase da ja odbrani taa, ocajno izreagira spored mene. Jas zborev deka Handanovic nemase ni da se frli ako bese na mestoto na Scezni, mene toa me nervira kaj nego.

Koj go ebe ne me zamaraj za Handanovic na Veligden, da mu se mocam u toa prosekot.

Pa zaso reagira taka na sekoj vtor primen gol, gledac povekje i nisto drugo.

Pa Scezni morase da ja odbrani taa, ocajno izreagira spored mene. Jas zborev deka Handanovic nemase ni da se frli ako bese na mestoto na Scezni, mene toa me nervira kaj nego.

Koj go ebe ne me zamaraj za Handanovic na Veligden, da mu se mocam u toa prosekot.

Ne se pcue na Veligden.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom