Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле овој Перин какви пацерски голови примал вчера.Ширеа на апаратима,подобриот од Шчежни,симпл биказ е италијанец.:kafence:
Дали Милан конечно добија напаѓач што ќе решета?Алал му вера на дечково,каква деби сезона има во Италија.
Заниоло пак гол:icon_mrgr:

Последно уредено:
Да ја чита Заниоло кајганава, ќе се пензионира на 19 години. Личи на добар дечко, ќе има разбирање за нас невините што ги читаме натегањата околу него.

Како нема врска?
Нема врска брат затоа што тоа што не му скршил нога и можел да продолжи после фаулот, не значи дека не треба истиот да се свири. Плус, ги прееба и на Пелегрини што не му дае чист ко солза втор жолт картон.[DOUBLEPOST=1549229000][/DOUBLEPOST]Кој е овој Олсен? :facepalm::facepalm:

Судијата ем пенал не судеше ем црвен не им даде на Рома. Али никакво оправдување за Гатузо, селскиот Конте.

a so e kriv golmanot na roma koga pelegrini, uste eden od nizata, ke go bide za godina dve igraci koi igraat u roma, pacerski pogresi, i kaj zgresi, branese ko nekoe picence za da ne nafrli paketa ili kako i da e ovoj brazilecov, znaci gubis topka na svoja polovina u opasna zona, i posle toa branis da ne nafrli igracot ko putka, bez nikakov pritisok ko da e na rab na crven.

EDF=mlada verzija na Zeman.

Eve go zaniolo bem mu 100 majki :), forza nereseno. :cool:
Абе греши и Пелегрини, грешна и цела одбрана, ама ипак затоа на крај има голман кој е последен во спречување гол. А тоа беше прелесна топка за фаќање и не му е прв пат вака да греши.

Заниоло има една мајка, вредна како 100:P

Нема врска брат затоа што тоа што не му скршил нога и можел да продолжи после фаулот, не значи дека не треба истиот да се свири. Плус, ги прееба и на Пелегрини што не му дае чист ко солза втор жолт картон.[DOUBLEPOST=1549229000][/DOUBLEPOST]Кој е овој Олсен? :facepalm::facepalm:
Не е пенал затоа што почна да се фрла уште пред да се случи контактот. Не ме јеби се буните дека ко балет станал фудбалов а вакви пенали барате... Инаку да, чист втор жолт за Пелегрини али тоа секако не го пере очајното издание на Милан денес.

Не е пенал затоа што почна да се фрла уште пред да се случи контактот. Не ме јеби се буните дека ко балет станал фудбалов а вакви пенали барате... Инаку да, чист втор жолт за Пелегрини али тоа секако не го пере очајното издание на Милан денес.

Милан беа очајни денес, се слагаме ама Сусо осети контакт и си падна а факт е дека во моментот кога падна Коларов (мислам беше, може се бламирам) имаше две раце на негово тело и го држеше. Дали го држел „јако“ или „слабо“ не е битно, зошто со движење му избега, што значи пенал чист ко суза. Иначе, не, не се жалам јас, тоа оние кои сакаат да гледаат крф и кршење коски секоја утакмица :D

Судијата ем пенал не судеше ем црвен не им даде на Рома. Али никакво оправдување за Гатузо, селскиот Конте.
dobro ke bese da e makar i selski konte.
Ama ne gledam apsolutno nikakva slicnost pomegu nego i konte, poise mi deluva na ranieri tip na trener gatuzo.

Кутроне требаше да влезе порано негде 70 минута, Пиатек е преморен и се приметуваше тоа.

Ako milan bile ocajni denes sto da se kaze za Inter... Milan igraa derbi duel vo gosti so glavniot konkurent za LS i pritoa vodea, a inter se blamiraa so pretposlednite faking bologna... Do 30to kolo ke ve prestignat na tabelata ja sum ubeden vo toa..

Stek ne se blamiraj.

Кј се за грев, кј имаат најслаб тренер у Европа, па и уште судиине цела ебана сезон лошо свират на текми на Милан.

Немам многу слободно време и сезонава освен Милан и чат пат некое дерби не сум глеал текми многу, судииве вакви се на све утакмицеве лоши или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom