Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
50-50
![]()
Јас мислам дека особено во меч како вчерашниот немаше да го свири. Може во некој против Емполи, Фросиноне и слични ќе го свиреше ама во дерби тешка работа. ВАР пак мислам дека во овие ситуации нема голема улога бидејќи судијата го гледа влечењето, само што вели дека според него тоа е премалку за да свири најстрога казна.Сериозно прашање...да беше обратно(за Јувентус) веруваш дека ќе го свирнеше она?..или ќе реагираше ВАР?
Јас мислам дека особено во меч како вчерашниот немаше да го свири. Може во некој против Емполи, Фросиноне и слични ќе го свиреше ама во дерби тешка работа. ВАР пак мислам дека во овие ситуации нема голема улога бидејќи судијата го гледа влечењето, само што вели дека според него тоа е премалку за да свири најстрога казна.
за таква ситуација 100% сум сигурен дека и за Јуве немаше пенал да суди...ептен наивно Заза падна затоа и немаше којзнај каква реакција од другите играчи на Торино а и од Маџари (кој знај и тоа како да прави притисок кон судиите)Да знајш дека има огромна улога од екипите кои играат и реакцијата на играчите каква ќе биди...судиите како играчите не се роботи и тие самите се луѓе од крв и место и се подложни на притисоци..судија кога не е сигурен во одлуката најмногу се базира на реакцијата на играчите..можеби и самите играчи на Торино ако беа поблиску до судијата и да му направеа истантен притисок веројатно ќе свирнеше и никој немаше да реагира...ама дека поголемите екипи се фаворизирани тоа е веќе јасно.
Не се секирај, за 2 кола ќе тепаат лагано.Sve vaka na kraj tepa napoli
Ќе ги убиеме, ќе им ебам тоа тимот на миџети.Не се секирај, за 2 кола ќе тепаат лагано.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Дека има елементи за пенал има,али за ваква слична ситуација не свирна ништо гомното Чакир во финалето против Барса пред 3 години.Само што тогаш немаше никој на темана за ЛШ да глуми објективност...за таква ситуација 100% сум сигурен дека и за Јуве немаше пенал да суди...ептен наивно Заза падна затоа и немаше којзнај каква реакција од другите играчи на Торино а и од Маџари (кој знај и тоа како да прави притисок кон судиите)