Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.093
- Поени од реакции
- 23.835
Панче Малдини и Васиљ ви се главни фаци од фан клубовите, зборувајте ми колку тоа сте паметни.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Вас Славчо Сани од село Брвеница ви е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Панче Малдини и Васиљ ви се главни фаци од фан клубовите, зборувајте ми колку тоа сте паметни.
Јас лично немам ниту еден убав збор за сите што го водат фан клубот, така да на крај можит и полошо мислење за нив имам и од вас.Вас Славчо Сани од село Брвеница ви е![]()
Јас лично немам ниту еден убав збор за сите што го водат фан клубот, така да на крај можит и полошо мислење за нив имам и од вас.
Ме заболе за Панче, глупо е да се смееш на некој а вашиот е ист, едина разлика е што нашиве се и лопови, можит тоа му било задолжително за да можат да оформат фан клуб.Да, па дека мие имаме сите големо мислење за Панче Малдини, па проба доскочица да напраеш?![]()
Ама сам се местиш на пеналиМе заболе за Панче, глупо е да се смееш на некој а вашиот е ист, едина разлика е што нашиве се и лопови, можит тоа му било задолжително за да можат да оформат фан клуб.
на таков клуб какви фанови очекуваш 
Какви пенали, јас само кажав што мислам за нив, ако имаш некој виц за лопови пиши.Ама сам се местиш на пеналина таков клуб какви фанови очекуваш
![]()
Какви пенали, јас само кажав што мислам за нив, ако имаш некој виц за лопови пиши.
lopov e sani, bara 2.000 za trenerki koi vredat 800Ама сам се местиш на пеналина таков клуб какви фанови очекуваш
![]()
Да ги клонираш Славчо и Панче по 5 пати, пак нема да постигнеш такво ниво на идиотизам ко Ивица.Вас Славчо Сани од село Брвеница ви е![]()
Да ги клонираш Славчо и Панче по 5 пати, пак нема да постигнеш такво ниво на идиотизам ко Ивица.

Среќен човек си, верувај.Не познајем господина![]()

Одличен заклучол мора се признае.Cetiri igraci od Inter ima i posle Jube mesti ke vikaat i zatoa ne osvojuvaat skudeto
https://www.gol.mk/fudbal/najgolemite-potrosheni-talenti-vo-istorijata-na-fudbalot