Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фиорентина ќе ја купувал некој конзорциум. Има шанса да стане ко Сити ?

Конзорциумите доаѓаат да профитират а не да потрошат како што се лудациве од Сити... Некој да стане ко Сити треба Виола да го купи некој полуд арап од нив.

За да стане Сити, треба некој нафташи да ја купат. Конзорциум е здружение на фирми , ги има 2-3 вида , зависи колку е јак тој конзорциум , имаш име за кој се работи да истражам? .. бидејќи вака не значи ама баш ништо...

Rocco Commisso пишува дека се вика

Rocco Commisso пишува дека се вика
Американец со ит потекло , бизнисмен милијардер и сопственик на 5тиот по големина кабловски оператор во Америка Mediacom, од 2017 сопственик на фудбалскиот клуб New York Cosmos.. надежно делува. Мада не ја гледам врската со конзорциум.. ако овој го купи клубот , е едно а друго е Италијански кознорциум да го купи..

Американец со ит потекло , бизнисмен милијардер и сопственик на 5тиот по големина кабловски оператор во Америка Mediacom, од 2017 сопственик на фудбалскиот клуб New York Cosmos.. надежно делува. Мада не ја гледам врската со конзорциум.. ако овој го купи клубот , е едно а друго е Италијански кознорциум да го купи..

Нема врска со конзорциум, Комисо сам ќе го купи клубот.

Овој беше пред договор со Кинезот да го земе Милан, ама овој у задњи момент се повлече, демек ќе најде паре, ама не најде и Елиот го зеде тимот.

Ајмо Нестогол и Трајковски во Лече :zloo:

Calciomercato Lecce, Nestorovski il colpo per la Serie A

7drHiqr.gif

И сеа класика трето место ќе биде Лече по првите 10 кола и после 20 кола нема да дадат гол и ќе испаднат заедно со уште една екипа што влегла од Серија Б со убедливо најмал број на поени во однос на останатите екипи, како и секоја сезона. :D

И сеа класика трето место ќе биде Лече по првите 10 кола и после 20 кола нема да дадат гол и ќе испаднат заедно со уште една екипа што влегла од Серија Б со убедливо најмал број на поени во однос на останатите екипи, како и секоја сезона. :D

И на Сериа А Балкан ќе пишуваат : "Велики си Илија, ово је Калчо Романтика".

The Corriere dello Sport analysed Milan’s finances and warned they’ll reach June 30 running at a €100m loss for this year alone, €413m over five years.

DFVHdBRXgAAPuQH.jpg

Па овие Милан и Арапи да го купат ќе банкротираат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom