G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.769
- Поени од реакции
- 9.913
Немаше потреба.Зашто не влезе Роналдо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаше потреба.Зашто не влезе Роналдо?
Не знам зошто ми го јадете К непотребно.Пререален сум во коментирањето на форумов.Било тоа да е политика или сериа А.Пишав уште пред некој ден во нашиот фан клуб,дека и да се држиме добро до 60та минута,спалети ќе не испусти.Што и реално се случи со замената.Можеби и да направеше добри замени ќе го цицневме,али вака ви ја даде победата на тацна.Еве имало пенал од Киелини, значи не е без ич
Брат штом @Aleksandar91 го нема да каже за некоја спорна ситуација, 100% сум сигурен дека немало ништо![]()
Слаб бил во дефанзиваНајголема грешка им е што не го откупија Кансело. Оној Далберт и плус скапа позајмица на Врсаљко кој повеќе е повреден. Џабе фрлени пари.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Пререален си, а некни она на Рома во прво полувреме не било пенал, прелесно падналНе знам зошто ми го јадете К непотребно.Пререален сум во коментирањето на форумов.Било тоа да е политика или сериа А.Пишав уште пред некој ден во нашиот фан клуб,дека и да се држиме добро до 60та минута,спалети ќе не испусти.Што и реално се случи со замената.Можеби и да направеше добри замени ќе го цицневме,али вака ви ја даде победата на тацна.
И не знам на што целиш со ова со Киелини?Демек сите одлуки за кои што се буниме се вакви како оваа на Киелини?Свесен си и самиот дека не си во право,само пробуваш да манипулираш.
Пререален си, а некни она на Рома во прво полувреме не било пенал, прелесно паднал
Оукеј.
Странава од тебе ја видов на фб. Претседателот на судиите еве што вели. Рицоли иста така кажува нема што да се дискутира, тоа беше сериозна грешка (мислејќи нормално на фаулот). Еве ја и фул статијата, едноставни зборови се употребени и гугл транслејт ќе ви помогне. Овој недосуден пенал е една од посериозните грешки сезонава кога станува збор за неупотребата на ВАР, а ние овде уште се мислиме пенал дали било.И јас мислам дека не беше тоа пенал..не мислам туку убеден сум..100 пати онакви ситуации мене лично ми се имаат случвано и никогаш не сум свирнал..ама добро секој има право на свое мислење..во прекршоците за пенал се гледа интензитетот пред се..нема потреба да измислуваме топла вода дали било вака или онака...интензитетот,далечината,колку противнички играчи има..се се зема во предвид
Странава од тебе ја видов на фб. Претседателот на судиите еве што вели. Рицоли иста така кажува нема што да се дискутира, тоа беше сериозна грешка (мислејќи нормално на фаулот). Еве ја и фул статијата, едноставни зборови се употребени и гугл транслејт ќе ви помогне. Овој недосуден пенал е една од посериозните грешки сезонава кога станува збор за неупотребата на ВАР, а ние овде уште се мислиме пенал дали било.
Прегледај го приврзокот 200785
Види брат,тоа беше само мое мислење..не значи дека сум во право..јас си кажав за мене дека тоа не е пенал и не свирам онакви глуматорски односно нежни паѓања како што беше на Заниоло..знајш дека сум објективен и признавам кога има грешка во корист на Интер или обратно...за тоа што не се досуди тоа пенал за Рома според мене е самиот пад и интензитетот,тука и самите ВАР судии одлучија дека не е доволно за пенал....е сега со оглед дека тоа е субјективна и релативна работа секој смета поинаку па затоа неможи да се донеси конечно решение дека е така или онака.
Сега ќе ти кажам зошто си грешка за болдораното..Имам пишано едно 50 пати низ темиве, ќе пишам пак, секој тренер што игра како пичка и оди на нерешено треба да биде и бидува казнет во голем дел од ситуациите, па така беше и вчера со Спалети. Измената Политано-Валеро значеше дека оди на 0-0, а тоа се нешта кои ме вадат од кожа, ти ебам тоа лингурските пичкарски тренери. Од една страна мерак ми е што Интер покажа оти може да се игра против Јуве и дека разликата во квалитет не е баш така како што се прикажува низ интернетов, ехехе 4-0 лагано ќе тепа Јуве хехе. Да, појаки се Јувентус нема збор тука, екстра класа тим скоцкан и добри на секоја позиција, клупа страва, ама ранливи се во некои сегменти, барем од тоа вчера што го приметив а и на почеток на сезона само не знам против кого играа, премногу простор оставаат назад, вчера 2-3 пати Марио имаше едно 30-40 метри спринтови со топка без да му искочи никој да го маркира, зборам од половина на Интер па до 20-30 метри од голот на Јуве. Ама од друга страна криво ми е што имаме гомно на клупата и што го десеткува потенцијалот на екипата, лани ги сјеба во Милано со измената, еве и сега во Торино со глупа измена го изгуби мечот. Најреално, вчера Јуве од игра ништо не создаде освен голот што го дадоа, сите шанси и полушанси им беа од прекини.
Јебига, што е тука е, следна сезона под итно нов тренер, нормално проверено име и да се удри атак на титула уз пар засилувања нормално.
П.с. Што е скапа позајмицата на Врсаљко? Мислам дека околу 17-18 милиони би чинел целиот трансфер (ако се деси летоска), а тоа искрено не се многу пари. Се надевам само дека нема да се повредува толку често во иднина, инаку мене ми е ок играч Шиме.