Serie A 2018/2019

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Јас не го спомнав Киелини, ти еве сега самата го спомнуваш, значи си приметила :D јас само ти реплицирав - правата дама знае каде треба да погледне (а алудирав на стомачните на Кики)
Па и Кики е маж извинете за офтопик останатите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Јас не го спомнав Киелини, ти еве сега самата го спомнуваш, значи си приметила :D јас само ти реплицирав - правата дама знае каде треба да погледне (а алудирав на стомачните на Кики)
Па и Кики е маж извинете за офтопик останатите

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Манолете близок новинар до Атлетико имаше твитнато после поразот на Барса од Бетис демек нешто во стил како "се надевам Атлетико после заминувањето на Чоло во Интер ќе го има во предвид Сетиен" , тренерот на Бетис, и нашите мили релевантни балкански медиуми со статуси по социјалните мрежи " Готово е Чоло го напушта Атлетико, Атлетико ја пронајде замената негова" Јавна тајна е дека Чоло ако некогаш го напушти клубот следна дестинација ќе му биди Интер ама сепак :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Манолете близок новинар до Атлетико имаше твитнато после поразот на Барса од Бетис демек нешто во стил како "се надевам Атлетико после заминувањето на Чоло во Интер ќе го има во предвид Сетиен" , тренерот на Бетис, и нашите мили релевантни балкански медиуми со статуси по социјалните мрежи " Готово е Чоло го напушта Атлетико, Атлетико ја пронајде замената негова" Јавна тајна е дека Чоло ако некогаш го напушти клубот следна дестинација ќе му биди Интер ама сепак :)

@Peja989 Клаузулата :icon_lol:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ок Луциден нешјебат, кога сме кај тоа ни у јавна куќа нема дубодеш.
Стоп стековски "кај мајка ти" селски фори.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Клаузулата > уште финалето у купот :ROFLMAO:
Никад, ама никад ништо нема да го надмине купот. Не заебавај вонсериско беше она со купот, а Чоло од кај кур знаме мош има клаузула ама не ја има искористено до сеа. Hhh

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Ако освои ЛШ со Атлетико мислам дека тоа ќе му биди врвот со тој клуб и ќе сака нов предизвик, макар шо кога го гледам во Атлетико не ми е замисливо да си замини од таму али во фудбалот се е можно, има надеж интераши :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Никад, ама никад ништо нема да го надмине купот. Не заебавај вонсериско беше она со купот, а Чоло од кај кур знаме мош има клаузула ама не ја има искористено до сеа. Hhh

Кој го опали ова со купот?!

Клипот?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Кој го опали ова со купот?!

Клипот?
Смрдлето Педула имаше опасен форс со таква најава и нормално ми се испушти некаде и форсаат копилињата од тогаш па навака.

Е сеа на пример нивниот срам опипан со Чоло не се важи пошо нели можда имал клаузула :icon_lol:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom