Па и Кики е маж извинете за офтопик останатитеЈас не го спомнав Киелини, ти еве сега самата го спомнуваш, значи си приметила јас само ти реплицирав - правата дама знае каде треба да погледне (а алудирав на стомачните на Кики)
Па и Кики е маж извинете за офтопик останатитеЈас не го спомнав Киелини, ти еве сега самата го спомнуваш, значи си приметила јас само ти реплицирав - правата дама знае каде треба да погледне (а алудирав на стомачните на Кики)
@Peja989 КлаузулатаМанолете близок новинар до Атлетико имаше твитнато после поразот на Барса од Бетис демек нешто во стил како "се надевам Атлетико после заминувањето на Чоло во Интер ќе го има во предвид Сетиен" , тренерот на Бетис, и нашите мили релевантни балкански медиуми со статуси по социјалните мрежи " Готово е Чоло го напушта Атлетико, Атлетико ја пронајде замената негова" Јавна тајна е дека Чоло ако некогаш го напушти клубот следна дестинација ќе му биди Интер ама сепак
Sent from my iPhone using Tapatalk
Клаузулата > уште финалето у купот@Peja989 Клаузулата
Ок Луциден нешјебат, кога сме кај тоа ни у јавна куќа нема дубодеш.Јас не го спомнав Киелини, ти еве сега самата го спомнуваш, значи си приметила јас само ти реплицирав - правата дама знае каде треба да погледне (а алудирав на стомачните на Кики)
Никад, ама никад ништо нема да го надмине купот. Не заебавај вонсериско беше она со купот, а Чоло од кај кур знаме мош има клаузула ама не ја има искористено до сеа. HhhКлаузулата > уште финалето у купот
Никад, ама никад ништо нема да го надмине купот. Не заебавај вонсериско беше она со купот, а Чоло од кај кур знаме мош има клаузула ама не ја има искористено до сеа. Hhh
Нормално.Кој го опали ова со купот?!
Клипот?
Смрдлето Педула имаше опасен форс со таква најава и нормално ми се испушти некаде и форсаат копилињата од тогаш па навака.Кој го опали ова со купот?!
Клипот?
Замисли Мирко Антенучи да беше повикан.kevin lasagna vleze u igra za italija... dnoto e peobieno.