Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки Јувенташи, колку год контраверзи имало сепак Наполи самите си се криви затоа што имаа пол позиција во битката за титулата и апсолутно не заслужија да ја освојат со она пичкарско играње против мртвите екипи во последниот дел од сезоната.

Остануваат битките за ЛШ, ЛЕ и опстанок. Мислам дека најреално и најфер ќе биде Лацио и Интер во последното коло да решат кој ќе оди во ЛШ покрај Рома, Јуве и Наполи.

Наводно ќе се преигрувала сезонава ради преголемо плачење навивачите на Интер и Милан.

Само Киево да опстане, у последно коло имаат зицер со Беневенто на домашен терен...

Само Киево да опстане, у последно коло имаат зицер со Беневенто на домашен терен...
Киево преку куров ми дојдоја секоја ебана сезона, мртвило од тим, не ми е јасно како не се испаднати 100 години.

Леле Рома колку среќа имаше денеска, на крајот се тресеа до даска.

Наредно коло едно мирољубиво нерешено, може ли @Boom Shaka Lakka :coffee: ?

Сите 4 одат дирекно во ЛШ од годинава ?

Сите 4 одат дирекно во ЛШ од годинава ?
Да.
Него Рома имаше баш многу среќа во неколку наврати сезонава, али вака така сепак на крајот успеаа ваљда да обезбедат ЛШ. Не верувам дека Јуве ќе запиња да ги тепа во Рим, што вика Мондо мирољубив икс и поздрав, двете екипи задоволни.

А инаку денес и Лацио имаше огромна среќа, требаше 25 гола да примат, да не беше Стракоша гарант ќе загубеа убедливо. Дај некој од Лацијаливе нека каже кои ќе бидат отсутни за со Кротоне... Имобиле сигурно не игра, за него знам, денес глеам се преебал и Луис Алберто, а они двајца уз СМС се клучнит играчи на Лацио и тоа може да биде проблем за нив. Има сценарио во кое на Интер ќе му одговара и икс во последното коло со Лацио, а тоа е Лацио да загуби или изигра нерешено со Кротоне а Интер да победи против Сасуоло што е доста веројатно. Е сега ако игра Лацио нерешено со Кротоне а Интер тепа со Сасуоло, на Интер ќе му одговара нерешено ама да биде барем 1-1, оти со 0-0 ќе решава гол разликата која е на страната на Лацио моментално, освен нели ако Интер не го тепа Сасуоло 7-0 па да ја сврти работата во своја корист. :D Ако Лацио загуби од Кротоне било какво реми ќе му одговара на Интер во Рим, а ако победи Лацио со Кротоне тогаш само победа ќе му одговара на Интер.

Да.
Него Рома имаше баш многу среќа во неколку наврати сезонава, али вака така сепак на крајот успеаа ваљда да обезбедат ЛШ. Не верувам дека Јуве ќе запиња да ги тепа во Рим, што вика Мондо мирољубив икс и поздрав, двете екипи задоволни.

А инаку денес и Лацио имаше огромна среќа, требаше 25 гола да примат, да не беше Стракоша гарант ќе загубеа убедливо. Дај некој од Лацијаливе нека каже кои ќе бидат отсутни за со Кротоне... Имобиле сигурно не игра, за него знам, денес глеам се преебал и Луис Алберто, а они двајца уз СМС се клучнит играчи на Лацио и тоа може да биде проблем за нив. Има сценарио во кое на Интер ќе му одговара и икс во последното коло со Лацио, а тоа е Лацио да загуби или изигра нерешено со Кротоне а Интер да победи против Сасуоло што е доста веројатно. Е сега ако игра Лацио нерешено со Кротоне а Интер тепа со Сасуоло, на Интер ќе му одговара нерешено ама да биде барем 1-1, оти со 0-0 ќе решава гол разликата која е на страната на Лацио моментално, освен нели ако Интер не го тепа Сасуоло 7-0 па да ја сврти работата во своја корист. :D Ако Лацио загуби од Кротоне било какво реми ќе му одговара на Интер во Рим, а ако победи Лацио со Кротоне тогаш само победа ќе му одговара на Интер.
Абе среќа несреќа Рома заслужува да игра ЛШ догодина... Никогаш олку на два фронта не издржале .. Денеска се виде дека немаат душа,јас се чудам како тепаја вечерва...
Јас мислам Интер ќе заврши во ЛШ, Кротоне ноге ќе кршат со Лацио следнава ..
И да ги прашам лацијаливе за кого ќе навиваат во последното коло за Лацио или Интер ?

Абе среќа несреќа Рома заслужува да игра ЛШ догодина... Никогаш олку на два фронта не издржале .. Денеска се виде дека немаат душа,јас се чудам како тепаја вечерва...
Јас мислам Интер ќе заврши во ЛШ, Кротоне ноге ќе кршат со Лацио следнава ..
И да ги прашам лацијаливе за кого ќе навиваат во последното коло за Лацио или Интер ?
Не не, не реков дека не заслужи Рома да игра ЛШ, само напоменав дека имаа среќа во неколку утакмици. Не е страшно тоа, и среќата е составен дел од спортот. :)

Имаа среќа лацио, да изгубеа денес, интер ќе имаше дури и право на кикс (нормално нерешено) со сасуоло, па ќе се решаваше на олимпико, вака мора да ги тепаат сасуоло

Ако Интер не обезбеди во останатите две кола,не ни заслужува.Заеби ти Лацио да кикснел па нас икс да ни одговарало.

Гледајќи ги противниците еден од Кротоне и Каљари мислам дека ќе лета надвор.

Дури мислам дека тоа ќе биде Кротоне, бидејќи според мене ги чекаат два порази од Лацио и Наполи. На Каљари во таков случај бод ќе им биде доволен оти имаат подобра гол разлика.

Гледајќи ги противниците еден од Кротоне и Каљари мислам дека ќе лета надвор.

Дури мислам дека тоа ќе биде Кротоне, бидејќи според мене ги чекаат два порази од Лацио и Наполи. На Каљари во таков случај бод ќе им биде доволен оти имаат подобра гол разлика.
Ташњаревиќ ќе одлучи брате кој ќе патува 2 лига...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom