- Член од
 - 1 јуни 2011

- Мислења
 - 25.932

- Поени од реакции
 - 41.916

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://nogometne-vijesti.hr/talijan...e-pomogao-juventusu-inter-je-zestoko-ostecen/
Cel svet se slaga oti na juventus im pomagat sudite osven nivnite trolovi od navivaci.

Легендата на Интер, Сандро Мацола смета дека ниту Јуве, ниту судиите се криви за поразот на Нероазурите... вината треба да ја бараат во самите себе![]()

Ајде наброи.Добро бе мангупи - ок е со сарказмов и глумењево.
Може да се набројат барем 20 ситуации каде што на дерби натпреварите противничките екипи биле оштетени на сметка на Јувентус последниве 4-5 години додека не знам дали ни 5 пати Јуве бил оштетен на некое дерби со било која екипа.
Ајде наброи.
Со видеа со све.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
 )Ова не е првиот жолт на Пјаниќ, овде веќе имаше. Поради протест мислам му беше даден.
Реално снимкава не ја бива, ама ептен минимален контакт имаше мислам, се обиде овој повеќе да навлече исклучување. Она во второто си беше чист жолт и јас искрено комплетно сум на страната на Интер да се бунат дека се оштетени на мечот.
Ама проблемот е што тие наместо да го прават тоа, креваат галама од епски размери, дека 378273 вакви ситуации имало, дека Јувентус секоја година со судии освојувал (а поканувам кој сака ланската сезона да ја анализираме, каде Јуве беше повеќе оштетен), дека намерно му се помага, дека се мести и така натаму. Се работи од ракав истресени.