Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да сум фан на Милан би ми било срам да се логирам тука после Септември, учете од Марли, не па да се расправам дали биле подобри од Интер

Бев на шетање не дека ради тоа не сум бил на кајгана. Ја никад не сум се криел и кој бил слаб Милан и кој бил јак.
Чим периодот со Монтела бев туе сеа неам гајле. После такпв катаклизмички почеток на сезона Милан е уште у игра за ЛШ.
Ги победи и Лацио и Рома, со Јуве беше рамноправен противник 70 минуте, на периоди и подбри на терен, јебига Јуве победи ради подобриот фонд на играчи, а дека Лацио и Рома заслужиле ЛШ а Милан не, е јадење гомна само да ми извините на израз.

Не знам во која димензија Милан е послаб тим од Интер кога Интер има апсолутно нула успех сезонава како и минатата.
Сезонава не е завршена, а тоа што се пред Милан цела сезона и во првенство се подобри во меѓусебните, резултатски и во прикажана игра (океј тепавте во купот).

Од муабетот дека ќе освојувате серија А, стигнавте да се споредувате со четвртиот Интер што не постигнал ништо сезонава.

Да не се разбереме погрешно, истото важи и за Интер што се мачи за ЛШ со Лацио и грогирана Рома, али ние бевме реални дека ЛШ е лимитот, али срам би ми било да се споредувам со Милан сезонава (си стои дека е голем клуб)[DOUBLEPOST=1523212759][/DOUBLEPOST]
На пример, Интер има појаки кинези од тие на Милан.
Факт :D[DOUBLEPOST=1523212836][/DOUBLEPOST]
Бев на шетање не дека ради тоа не сум бил на кајгана. Ја никад не сум се криел и кој бил слаб Милан и кој бил јак.
Чим периодот со Монтела бев туе сеа неам гајле. После такпв катаклизмички почеток на сезона Милан е уште у игра за ЛШ.
Ги победи и Лацио и Рома, со Јуве беше рамноправен противник 70 минуте, на периоди и подбри на терен, јебига Јуве победи ради подобриот фонд на играчи, а дека Лацио и Рома заслужиле ЛШ а Милан не, е јадење гомна само да ми извините на израз.
Знам за тебе, се шалев само. Вториот дел не го коментирам, оставам сите тројца фанови од Рим да се изјаснат

Ама миланези, и вие претеруете сеа, една сезона се состои од 38 кола, а глеам вие си броите од нова година навака. Дали сте имале лош тренер, дали не биле уклопени играчите, дали било што друго ќе ви истекне како изговор, е скроз небитно. И на Лацио да не му скратеа гнасните судии минимум 10тина бодови, сеа више сигурно у ЛШ ќе бевме..
А и глеам Марли погоре се гордее шо едвај го тепале Лацио на Сан Сиро 2:1, а скроз заборава дека папаа на Олимпико 4 комада, ама тоа изглеа дека пред нова година беше :icon_lol:

Нема да искоментирате ништо за доделениов пенал на Наполи кој Мертенс го промаши ?

Или не е Јуве па не е чампионато фалсато ?

Го утна, па небитен е :D

Не знам што ќе напраи до крај на сезона или на кариера (колку и да му преостанува) ама Калинич СМЕСТА би го обезглавил. Каков пропали обид од напаѓач човече.[DOUBLEPOST=1523219614][/DOUBLEPOST]Пу, крф му ебам, одма гол дае :D[DOUBLEPOST=1523219627][/DOUBLEPOST]Форца Каљо!!!!!!

Не знам што ќе напраи до крај на сезона или на кариера (колку и да му преостанува) ама Калинич СМЕСТА би го обезглавил. Каков пропали обид од напаѓач човече.[DOUBLEPOST=1523219614][/DOUBLEPOST]Пу, крф му ебам, одма гол дае :D[DOUBLEPOST=1523219627][/DOUBLEPOST]Форца Каљо!!!!!!

Џабе голот многу бодои не има коштано сезомава.

Иначе го повлекуем зборот од преска, овие педерчиња не заслужуваат да играат ЛШ. Со пристапов на утакмицава и прошлата со Интер, каде нерешено е еднакво нс пораз.
А изгубиле а нерешено исти кур, на овие резултати колово мораше да се тргне на утакмицава ол ин.
Не да чекаат задњи 10 минута да стиснат.

Јес да и заморот к тенката клупа си го направија своето, Сасуоло мораше да се тепа.

Хрк пу, од Сасуоло, Верона и Бемевенто 7 бода губат.

Ете го дефицитот од местата за ЛШ.

Се запнавте за Сасуоло а тие пораз немат 5 кола, бод на Наполи бод вечерва со Милан голем како планина за нив. Милан си ја искоцка шансата за 4 место уште на почеток на сезона кога вадеше мизерни резултати, сега касно е . Претешко е да играш против вакви екипи кои крв плукат за опстанок и секој бод му е битен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Одбраната на Сасуоло не беше којзнае што колку што голманот ги спаси и имаше 5 сигурни интервенции.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Оди види на последните 2-3 страни од темата за корисничка подршка и прашања до администраторите или така нешто. Во подфорум кајгана мислам дека е.

@Донев џубре едно !! Да го вратиш џонтра, и у серија а те примивмо и Наполи ти го дадовмо за навијање :icon_lol:

Се заебавам, кој го ебе џонтра, дно од човек, форумов е подобро место сеа :icon_mrgr:
Уште некако да се отарасимо од Цобе и тој малоумниот со бројче

Знам дека се заебаваш ама да спомнам нека и 98ма година Дел Пјеро го утна пеналот за кој ден денес кукумјавчат интерашите:D
Не урламе толку за тој пенал колку што урламе за пеналот врз Роналдо.

Не урламе толку за тој пенал колку што урламе за пеналот врз Роналдо.

Кур мој си урлал ти Стек у 98м, си имал 7 години. Можно е да си урлал само ако не ти давале млеко пред спиење :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom