Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
РОМА РОМА РОМА РОМА хахаха..
Искрено очекував да ги добиеме, сме тепале таму во минатите сезони...
А вие јувенташи удрите го по еднаш за ова вечерва (тие што не се излезени вечерва ) ..

Вакво одамна немало, како помочани на крај. :pos::vozbud:

DXZSDtRW0AESAI8.jpg

Пошто јас бев таа шо смрче дека без Дибала ќе го једете, извини ми ако не мислеше на мене :icon_lol:
Она што потенцирам јас е за играта на Јуве во Европа, во лига е јасно дека нема кој да ви парира и без Дибала, пошто имате километарска клупа, со исклучок на сезонава кога Наполи гризе (иако го једе у моментов од Рома). И често читам кај вас во фан клуб, реално ич не сте задоволни со играта, ама овде некој ако ве чепне, одма рипате и скроз обратен муабет терате :cautious:
Годинава во ЛШ и Дибала е вклопен во сивилото на цел тим, ниедна утакмица ниту сам ја решил ниту зависела од него.
Башка шо во Италија беше дирекно крив за неколку изгубени бодови таму негде на почеток, ова му е искупување, дајбоже вака да продолжи. Го играше Алегри на различни позиции, беше повреден, имаше и други проблеми настрана од теренот, сето тоа си се собира, ниту го напаѓам ниту го бранам.
Класа играч е и многу ќе ми биди криво ако во блиска иднина си замини, ама дека тоа ќе биди пропаст на јуве во европа то малце потешко, и без него е тим најмалку за четвртфинале, а ете и со него годинава постој прилично реална шанса да не се пласира.

Проклетија екипа сме, имав осечај дека ќе тепаме, пишав и во темата.. Јуве ни направи услуга, Рома на нив, лошо коло за лацио и наполи, јебеш га.. ипак продолжува борбата на интер,рома и лацио за ЛШ, а на јуве и наполи за скудето.. имам некое чувство дека оваа година наполи ќе бидат шампиони, се мислам дека повторно ќе бидеме проклетии, ама овој пат за јуве:D

Честито титула јувентини [emoji5]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Gazi giiii napolitankiteeee... konjaaak rakijaaa vinoooo... ma pij sve vecervaaa

Alisson Becker e so De Gea najbolje golman vo evropa, ubedlivo.. Ke ima 70 80+ milionski ponudi letovo sto posto :) GOLMANISTE

Интер моментално е 5то место, конечно излегоа од таа зона која води во ЛШ, три месеци незнаеа за победа а се врткаа горе на табелата :icon_mrgr:

Вечер Милан со победа има шанса да го фати последниот воз за топ 4 пласман

Трагедија... кожа ми се наежи, млад човек фудбалер умира во спиење :( ебати и живот и све.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom